ORO.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-31, 00:40:46 ♥ Vardag0 Kommentarer

Tänkte ge er en snabb uppdatering om gårdagen & dagen idag innan det är dags att försöka sova. Ska till läkaren imorgon halv elva så då måste man väl vara lite halv pigg iallafall.

 

Igår hade vi fullt hus här, grattade Julian och fikade så jag trodde vi skulle dö i sockerkoma. Berättade även för svärmor&svärfar om bröllopet .. dom tog det bra. Dom blev inte glada men inte arga heller som vi trott så det känns bra. Är fortfarande chockad att vi inte fick skäll :P

 

Avslutade kvällen med att hyra film och köpa hem lite god mat. Somnade rätt sent och vaknade och mådde som ett lass skit. Huvudvärk, yrsel och illamående. Har legat i sängen/soffan hela dagen och tittat på unga mödrar. Älsklingen kom hem med blommor efter jobbet, så sött! ♥

 

Nu börjar oron och nervositeten komma inför morgondagens läkar besök, jag borde väl lägga mig och sova. Får krypa intill hjärtat så kanske det känns bättre. Han ska iallafall följa med imorgon och det är ett STORT plus. Uppdaterar imorgon om hur det gick!

 

Godnatt! PUSS / S


LITEN BLIR STOR!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-30, 11:35:02 ♥ 0 Kommentarer

Grattis älskade bror på 25 årsdagen :) ♥


SÖNDAG.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-28, 19:39:31 ♥ Vardag0 Kommentarer

Har inget kul att säga om denna dag då den varit skit! Men hjärtat håller på med mat, brocoli&skinkpaj. MUMMA! Efter maten ska jag städa så det är fint inför kalas imorgon. Det blir också första gången svärmor&svärfar kommer hem till oss + att vi ska berätta om bröllopet för dom som inte vet. Kan bli spännande!

 

Men innan kalas ska jag till sjukhuset, tur älsklingen är ledig och kan följa med mig då jag är galet nervös. Resten av veckan ser ut som så att det blir sjukhusbesök, lager 157 med Caroline, möten och lite sånt. Känns som jag inte har nått kul att skriva om så får se nör det blir någon uppdatering igen. Mår mest bara kasst och då ligger jag bara. Inte så kul för er att läsa om.

 

Nu blir det mat så vi skrivs en annan dag! PUSS / S


NATTUGGLA.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-27, 23:23:53 ♥ Vardag0 Kommentarer

Fick en hel del bakat idag men gör det sista imorgon! :)

Har spenderat kvällen med Caroline, spelat kort, ätit pizza, sett film och spelat mer kort. Härlig lördag´s kväll men nu saknar jag mitt hjärta sjukt mycket. Tycker inte om att sova utan honom vid min sida.. men imorgon får jag pussa på honom igen. ♥

 

Tänkte gå och sova snart för jag är sjukt trött, både i kropp, huvud och själ. Imorgon blir det som sakt att baka det sista och storstäda så det är fint när vi får besök på måndag. Tänkte kolla om det finns en tvätt tid också så man får bort tvättkorgen! (:

 

Sov gott sötisar så skrivs vi imorgon! PUSS / S


LÖRDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-27, 13:02:01 ♥ Vardag0 Kommentarer

Blev en lyckad kväll med fotspa igår, jag fick fotspasaker i gåva. :) När vi hade pillat klart med fötterna och fått snygga tånaglar (jag har mörkblå med glitter ;D hihi) högg vi in på räkorna och vinet. Blev massa prat och vid halv tio tiden åkte gästerna hem. Jag var helt slut eftersom jag vart vaken sen sex på morgonen. :P

 

Satt och prata med älsklingen ett tag och somnade sen som en stock! Idag har vi hunnit med att storhandla, men att gå till willys och sen hem igen var ingen hitt.. men men mat måste man ju ha! Älsklingen har åkt för att jobba dygn så han ser jag inte förens imorgon förmiddag. /:

 

Jag har plockat in all mat .. diskat och dammsugit efter gårdagen & satt upp höstgardin i stora rummet. :) Om ett tag ska jag ta tag i bakningen så man har nått mummsigt att bjuda på när vi ska fira julian på måndag. Senare idag kommer Caroline förbi ett tag och sen får vi se vad som händer. :)

 

Nu ska jag försöka äta lite och vila en stund. Ha en bra lördag! PUSS / S

ps. imorgon bjuder jag på lite nya foton! håll utkik ;D


INGEN VANLIG DAG..
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-26, 09:59:05 ♥ Vardag1 Kommentarer

FÖR DET ÄR JULIAN´S FÖDELSEDAG! ♥


Min dag började 06.10 idag, fixade frukost och paket åt älsklingen. :) Sen kom Daniela förbi och hjärtat gick till jobbet, satt och prata om allt möjligt och sen gick hon. Jag ska diska det sista och dammsuga så det är snyggt här hemma i kväll och sen ska jag göra mig klar och åka ner på stan. 

 

Jag ska in på systemet och förbi älsklingens jobb med en tårta. :) Sen blir det hem och vila middag en stund, göra mig klar för kvällen. Spa, räkor & vin står på schemat! Vilken toppen fredag. :) Ha en bra dag så skrivs vi imorgon. PUSS / S

 

GRATTIS ÄLSKLING PÅ DIN DAG, HOPPAS DU BLEV NÖJD MED PRESENTERNA! JAG ÄLSKAR DIG


HELT SLUT.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-25, 17:55:56 ♥ Vardag0 Kommentarer

Efter fyra timmar på stan är jag helt slut. Åkte ner med hjärtat när han var på väg till jobbet, kikade omkring i alla möjliga affärer. Plötsligt kom en ilning genom ryggen och upp i huvudet, kändes som jag skulle svimma. Skakade och svettades och mådde illa. Satte mig på bussen hem utan att ha fått göra det jag ska. Blev tillbaka till stan ganska direkt. Fick med mig hjärtats presenter och hann med att handla lite på hemköp.

Daniela kommer inte idag men när älsklingen kommer hem från jobbet ska jag och han äta pizza, se film och mysa. Han jobbar hela helgen så får passa på medans man har en kväll med honom. Imorgon fyller han år, han ska få en överaskning på morgonen innan han åker till jobbet.

Sen ska jag städa och baka. På kvällen kommer mamma, maria & linda. Vi ska ha spa kväll med hjälp från surri och sen blir det vin&räkor och massa tjejsnack. ♥ Lördag & söndag blir nog 'ta det lunt - hämta andan' dagar eftersom älsklingen jobbar dygn.

Nu ska jag gömma hans presenter så han inte tjuvöppnar när han kommer hem ;) ha en bra kväll!
puss puss / S

IT´S OK TO NOT BE OK.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-25, 11:44:16 ♥ Vardag0 Kommentarer

Har spenderat förmiddagen med att prata med olika läkare, för min del mest men även för dom små busarna. Jag har 3 st läkartider inbokade bara nu dom närmaste veckorna och sen ska jag få tid till en till! Kan ju alltid hoppas att NÅGON av dom vet vad som är fel..

Katterna har också fått en tid till sjukhuset för att ID-märkas och steriliseras/kastreras. Blir en fattig månad igen då .. men det kan det ju vara värt! Hjärtat jobbar idag mellan 13 och 21, jag ska försöka ta mig till affären och handla lite så jag kan baka. Senare kommer Daniela hit, hon ska sova här i natt. :)

Men nu ska jag klä på mig innan jag sjunker ihop helt.. puss puss / S

RÄCKER DET ATT ÄLSKA NÅGON AV HELA SITT HJÄRTA?
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-24, 23:25:15 ♥ Vardag0 Kommentarer

Jag frågade julian nyss 'är det inte jobbigt att leva med någon som är sjuk?' jag fick till svar att det kan vara påfrestande men han älskar mig .. men hur länge räcker det att älska någon? Idag bröt jag ihop igen .. den senaste tiden har jag lätt för att gråta, ibland kommer det så plötsligt att jag inte vet VARFÖR jag gråter.

Innerst inne är det klart att jag vet .. men det kan komma över mig så fort att jag inte hinner med. Jag har alltid trott att jag har acepterat att jag är sjuk, just nu tyder allt på att jag är långt ifrån att ens erkänna för mig själv att jag aldrig blir frisk igen. På slutet har det kännts som att hela världen har vänt mig ryggen, sjukdommen drar ner mig i ett svart hål och jag vet varken ut eller in.

Allt som har med det stora D:et att göra får mig att vilja skrika. Jag HATAR den, avskyr min egen spegelbild och alla ärr efter nålarna. Jag hatar att jag aldrig blir som vem som helst som bekymmersfritt kan göra vad den vill, äta vad den vill .. allt utan att tänka innan.

Jag avskyr att ännu en sjukdom drar ner mig, krigar med det stora D:et .. det lustiga är att båda bryter ner mig, förgör det som engång var jag. Dom strider mot varandra men jobbar för samma sak ... att utplåna MIG. Jag hatar min kropp, mitt imunförsvar, allt som har med sjukdommen att göra.

Jag är rädd för min egen framtid, följdsjukdommar, att bli lämnad ensam och annat jävelskap. Jag är rädd för dom kommande månaderna med ständiga läkarbesök, kontroller, prover och telefonsamtal. Jag vill inte mer. Bara för EN DAG skulle jag vilja slippa detta. Byta liv med någon som kanske bara har lite magvärk ibland.

Jag är rädd för att gå och sova, tänk om jag inte vaknar igen? Jag är rädd för att vara vaken, rädd för att vara ensam. Jag har förvandlats till en osäker och rädd människa ... det är inte jag! :'(

Det är frustrerande, jag kämpar vidare och hoppas på att bli så pass frisk att jag kan leva ett ganska normalt liv. Imorgon ska jag upp i tid.. har telefontid med diab. sköterskan klockan elva. Då ska jag ha tagit lite prover innan så jag kan ge vissa svar till henne.

Kanske lika bra att försöka sova .. ?
Vi skrivs nog imorgon, puss / S


ONSDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-24, 14:03:41 ♥ Vardag0 Kommentarer

Idag blir våra små hjärtan 6 månader :) det har vi firat med hästkorv i deras mat ;) haha! Grattis mina små älsklingar ♥

 

Igår mådde jag inte alls bra, var på sjukhuset och fick dåliga nyheter men det är bara att försöka ta nya tag. Ska få träffa en läkare den 31 aug för att ev. röntga huvudet och se om det är nått som inte ska vara där. Låg i sängen hela dagen och kunde inte röra mig. Allt snurrade omkring,

 

När älsklingen kom hem från jobbet gjorde han mat till mig och det var det godaste jag ätit på länge.. idag mår jag lite bättre och ska försöka mig på en sväng på stan. Får se hur det går. Nu ska jag göra mig klar iallafall och sen får vi se vart denna dag tar vägen. Ända dagen hjärtat är ledig denna vecka så gäller att passa på att umgås!

 

Ha en bra dag så skrivs vi kanse senare idag. PUSS / S


MÅNDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-22, 18:51:57 ♥ Vardag0 Kommentarer

Vilken dag .. först har jag & älsklingen tvättat mellan 11 & 15. Under tiden vi tvättade hann jag med att måla soffbordet så nu ser det bra ut igen! När hjärtat åkte till jobbet bakade jag hallonmuffins & kärleksmumms tills hans födelsedag. Ska baka lite mer saker men måste handla först!

Nyss åt jag korvstroganoff sen igår och drack typ en halv flaska ramlösa :P tror jag druckit lite dåligt idag. Ska diska om en stund och städa undan efter bakningen och målandet. Sen blir det att ta en dusch och se en film. När älsklingen kommer hem blir det nog att lägga sig i sängen och se film .. är sjukt trött!

Funderar på att ta en kvällspromenad och möta hjärtat när han slutat .. får se om jag orkar! Ha en bra dag så skrivs vi imorgon. PUSS / S

MIN ÄLSKADE JULIAN.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-22, 16:12:17 ♥ Vardag0 Kommentarer



Vi tycker sällan samma sak, jag har rätt och du har fel och tvärtom.
Det du säger är inte alltid svart precis som det jag säger inte alltid är vitt,
vi är två helt olika personer .. båda med en stark vilja.

Trotts våra olikheter vet jag ingen som passar mig bättre,
jag älskar dig oändligt!
Always & Forever / din sandra-lie

MYSMORGON MED MINA KILLAR ♥
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-22, 12:59:10 ♥ Vardag0 Kommentarer





massa k ä r l e k ♥
och sen kom även lill tjejen och myste lite.

ps. jag ska börja dansa igen den 1 sep. :D:D

HEJA MIG.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-21, 20:43:57 ♥ Vardag0 Kommentarer

Trottsade huvudvärk & yrsel och STORstäda lägenheten, plockade upp alla kartonger och fixade om lite i ena hyllan. Sen blev det ner i förrådet med tomma kartonger, bokade tvätt tid och lagade sen den godaste korvstroganoff jag lyckats med i hela mitt liv.. blev till och med matlådor. :D

Fortsätter denna söndag med att duscha, fixa naglarna, dricka te, kolla i IKEA katalogen och se en film. Imorgon ska vi tvätta innan hjärtat ska jobba kväll. Medans han jobbar tänkte jag baka lite tills han fyller år. :) Sen får vi se vad som händer och sker. Nu ska jag iallafall duscha. PUSS / S

SÖNDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-21, 15:43:49 ♥ Vardag1 Kommentarer

Vilken natt, har haft sån huvudvärk att sömnen inte vart som den ska. Var uppe en stund vid tio tiden men hade så ont att jag inte kunde ha ögonen öppna. Sov till halv tre och har nyss fått i mig lite mat. Tänkte att jag skulle trottsa huvudvärken och yrslet och städa undan. Vill få bort röran sen vi var i förrådet.

Annars blir det nog en ganska lugn dag idag. Vill passa på att säga grattis till Amanda och hennes kille som fick en soni helgen & grattis till Lars och hans tjej som fick en liten dotter ävn dom i helgen. :) 2011 måste vara en ny babyboom?

Nu ska jag dricka upp mitt te och samla kraft inför städningen. puss puss / S

ps. till alla er som har ett x där ute och en ny kärlek .. hur ställer ni er till att den nya vill se bilder från tiden med x:et? känns inte det bara onödigt..? som att riva upp gamla sår och skapa ett problem som inte finns egentligen.

VILL BARA SKRIKA
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-20, 23:37:48 ♥ Vardag0 Kommentarer

Finns så mycket jag skulle behöva få ur mig som jag inte kan dela med mig av här på bloggen ... det är för privat, för känsligt. Jag vill bara skrika .. känner mig sjukt frustrerad och jag vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska ta mig till. Om jag bara vågade lita på en enda person när det gäller detta, om jag bara vågade ta språnget och be om hjälp!

LÖRDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-20, 12:35:32 ♥ Vardag0 Kommentarer

Jag fattar inte .. är anningen bakis trotts att det bara blev 1½ glas vin hos grannen igår. :O Det måste vara ett skämt .. hade iallafall en trevlig kväll med arre, bella, thomas, emma en stund och julian. Sjöng singstar och dansade ;)

Snart ska vi åka till tippen .. bara hans mamma kommer med bilen! som vanligt tar det hundra år när vi ska få ha den. Efter tippen ska vi åka förbi mamma med kameran och sen får det bli hem och döna av på soffan. Huvudvärken som jag haft i några veckor sitter i ännu och alvedon hjälper inte.

Ha en riktigt bra lördag så skrivs vi imorgon!
puss puss / S

FREDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-19, 13:44:48 ♥ Vardag0 Kommentarer

Jag älskar min nya babe, den är sjukt bra & snygg. ;) Sitter och kikar på kryssningar också. Blir att åka till helsingfors med julian & chris i början av okt. någon som är sugen på att följa med? :)

Ska fixa lite med sakerna vi tagit upp från förrådet och förhoppningsvis få undan skiten så man kan ha fredagsmys i ett fint hem istället för ett rörigt.. :P

Visar lite bilder på saker jag har piffat till här hemma senare! Ha det bra så länge.
PUSS / S


copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-19, 00:38:49 ♥ 0 Kommentarer


TORSDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-18, 20:47:34 ♥ Vardag0 Kommentarer

Idag gav min gamla telefon upp. :( Gick inte att skicka sms eller ringa och sen gick det inte ens att starta den. Älsklingen tyckte vi skulle åka ner på stan och kika på en ny. Resulterade i att jag har en ny baby att lära mig. En samsung galaxy s2 :)

Har typ inga nummer så skicka gärna ett mejl eller en kommentar med nummer så får dom som jag känner mitt nya. :) Nu ska vi äta hamburgare och se film. Ha en bra kväll så hörs vi imorgon. :) PUSS / S

...
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-18, 01:12:48 ♥ Vardag0 Kommentarer

Jag är arg på hela världen, på denna så kallade Gud som hela tiden låter hemska saker hända. Dagarna är fyllda av oförklarliga skrattanfall - krokodiltårar - ångest - rastlöshet - orkeslös - ilska - besvikelse. Och det mesta går inte ens att sätta ord på.

 

Jag skulle vilja skrika så hela världen hörde .. men luften i lungorna räcker inte till för ett sådans vredesutbrott! Idag har jag ägnat mig åt saker som får mig att inte tänka, men när jag stod i duschen brast det igen .. som så många andra tillfällen dom senaste dagarna.

 

Jag kan sitta och skratta och nästa sekund gråter jag hejdlöst, det finns ingen vett i hur jag känner mig. Jag är bara arg på allt och alla. (och mitt i detta finns det människor som inte begriper när det är läge att bara hålla mun.)


ONSDAG.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-17, 15:10:14 ♥ Vardag0 Kommentarer

Igår låg jag hela dagen, hade ingen ork att ens klä på mig. Vid nio tiden på kvällen fick jag dock ett ryck och började rensa i garderoben. Sen satte jag mig med högen med papper och fixade det. Vid två på natten började jag skura i köket, sen såg jag en film och somnade vid sex imorse.

 

Vaknade med kramper i benen och fick massage av älsklingen för att det skulle lätta. Jag har precis bäddat rent i sängen, dammsugit och gett katterna mat och vatten. Vi ska äta lite och sen blir det ner i förrådet och fixa. Får se om det finns en tvätt tid också.

 

Nu kom hjärtat från affären så ska äta lite. Ha en bra dag! PUSS / S


TISDAG!?
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-16, 19:04:10 ♥ Vardag0 Kommentarer

Är det tisdag eller onsdag idag? Dagarna flyter ihop och idag har jag inte ens haft orken att klä på mig. Känner mig som en överkörd och sönder strimlad soppåse. Huvudet bultar, det knyter sig i magen, matsluten är bortblåst och jag är helt slut. Går runt som i en dimma och blir stundvis påmind om verkligheten.

 

Det känns ofattbart, jag känner mig maktlös. I detta läge är det skönt att jag har min underbara familj vid min sida. ♥ Julian, Nala & Findus ♥ Andra nära & kära är också fantastiska och jag skulle inte ta mig igenom det här utan er. I söndags var det extra skönt att jag hade surris barn att fokusera på, att Olivia kröp upp i min famn och myste.

 

Det är så lätt att ta saker och sina nära för givet, man förväntar sig inte att dom eller något ska försvinna helt plötsligt. Man tror hela tiden att man har ett helt liv på sig för allt och alla .. men det kan snabbt ryckas bort och man borde leva varje dag som att det inte kommer en morgondag.

 

Resten av denna dag tänker jag tillägna min familj, mysa och bara vara. Om jag hittar orken kanske det blir en kort promenad för hälsans skull också! Ta hand om er och tala om för dom ni älskar att ni gör det! PUSS / S


ALVA, C & EMMA ♥
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-16, 00:01:45 ♥ Vardag0 Kommentarer

Jag försöker förstå det som hänt och händer .. men allt känns overkligt. Det värsta samtalet i mitt liv (efter att jag fått veta att emma dött) hade jag med C´s föräldrar. Det finns inga ord som kan göra denna situation lättare eller få det att kännas bättre. Det är riktigt svårt att ta in vad som hänt, att förstå att den där lilla trollungen som var så full av liv för bara några dagar sen nu är borta för alltid. Den lilla tröst man kan få i detta nu är att Emma fått tillbaka sin skatt, men annars känns det bara ruttet.

Jag kan inte tänka mig ett värre sätt att dö på än att drunkna, att då vara 1 år och 9 månader och helt maktlös underlättar inte. Hon hade inte en chans i världen att klara sig där ute helt ensam. Och sen vill människor få mig att tro att det finns en gud.. ?

C´s föräldrar ska iallafall åka dit och försöka få fram mer information och ta hem Alva ♥ det känns skönt att jag inte behöver oroa mig över det ialf. När dom kommer hem har dom lovat att ringa mig och om jag vill och orkar får jag vara med och hjälpa dom med begravningen .. just nu kan jag inte ens tänka mig att gå på den. :'/

____

Har försökt att göra nått vettigt idag, var ute och gick med mamma och pratade om allt möjligt. Sen följde mamma med hit och vi fikade och pratade bröllop (skönt att göra annat än grubbla över det som hänt) sen bjöd vi på sen lunch. Fikade igen när Håkan kom en snabbis.

Efter det kollade vi på film, jag duschade, vi åt lite mat och såg film. Ska snart försöka sova. Imorgon ska jag inte sätta någon klocka på ringning. Behöver sova ut! Sen blir det ner på stan och fixa lite saker så vi kan sätta upp boxningssäcken.

Gäller att hålla sig sysselsatt så man inte tänker så mkt .. hoppas ni alla mår bra! PUSS / S


AMBASSADER & ANDRA 'MYNDIGHETER'
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-14, 14:32:46 ♥ Vardag0 Kommentarer

Har spenderat större delen av dagen med telefonen mot örat .. pratat med ambassader och myndigheter hit och dit. Blev väl inte så mycket klockare av det men har iallafall fått nummer till C´s föräldrar, nu försöker jag komma fram till vad jag ska säga & hur jag ska säga det!

Jag har inte den blekaste om hur mycket dom vet, om dom ens vet något? Känns inte nått vidare att vara den som berättar detta. Jag kan knappt fatta att det hänt och händer..

Emma, hur tänkte du när du gav mig rollen som gudmor? Hur sjutton ska jag lösa det här? Jag vet hur man passar barn inte hur man får hem ett dött barn från utlandet, inte hur man fixar begravning eller får tag på anhöriga ... åh! :'(

Jag skulle bara vilja falla ihop och gråta men det kan jag inte göra .. Alva behöver mig, död eller levande. Önskar jag visste hur man bar sig åt bara ... har kraftig huvudvärk och magen vrider sig. Vilken jävla söndag! :'(

ALVA HAR FLYGIT TILL SIN MAMMA. ♥
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-14, 12:04:50 ♥ Vardag0 Kommentarer

Nyss när jag satt på bussen fick jag ett telefonsamtal från svenska ambassaden i Tunisien, Alva (emma´s dotter) min guddotter hade återfunnits efter en båtutflykt som slutat väldigt illa. Hennes pappa är inte återfunnen och amassaden vill att jag ska fatta ett beslut gällande Alva. Ett beslut jag känner att jag inte kan ta just nu ..

Försöker hitta på nummer till någon av C´s kompisar som kanske kan tala om vad hans föräldrar heter så jag kan försöka få tag på dom. Jag känner att jag inte kan ta på mig detta, jag har inte inkomst nog att ordna med en begravning, jag vet inte vart hennes släkt finns om det finns någon?

Jag önskar mer än någonsin att Emma var här. :'(

Ska försöka ta mig samman och ta hand om barnen som tjattar om det ena och det andra .. alla tankar snurrar fort och ändå känner jag mig tom. Jag fattar ingenting. Om ändå Julian kunde sluta jobba, äta med sina föräldrar och sen komma hit... klarar inte det här ensam.

Snälla gode gud, om du finns se till så C hittas och att han lever ...

Vila i frid älskade lilla trollunge,
jag vet att din mamma möter dig i tunneln och sen kommer ni busa jätte mycket. ♥

NÄR ÄLSKLINGEN JOBBAR DYGN...
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-13, 23:06:29 ♥ Vardag0 Kommentarer



ja.. då går det till så här! :p
Tur han kan sitta vid datorn när brukaren sover så vi hinner prata lite iallafall. :D

Om en stund måste jag dock slita mig från denna konversation och sova,
ska jobba imorgon! Säger godnatt till er läsare så skrivs vi imorgon!
PUSS / S

SVAR PÅ TAL.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-13, 12:12:05 ♥ Vardag1 Kommentarer

Jag får ofta frågan 'hur kan du veta att julian är den killen du vill leva med resten av ditt liv?' Och först måste jag bara säga att det finns aldrig några garantier för att man håller ihop livet ut, allt jag har nu är känslan av att vi kommer göra det och va än framtiden har att erbjuda oss så är det här&nu vi har varandra och det kan ingen ta ifrån oss! ;) ♥



HÄR&NU... känslan jag får när jag vaknar upp på morgonen och ser det där fridfulla vackra ansiktet, när han sakta gnuggar sömnen ur sina stora bruna ögon.. det värmer hela mig från tårna och ut i hårtopparna. Sättet han ler på, alla hans små egenheter som inte alltid är så underbara men som man alltid uppskattas för det är HANS egenheter, hans humor som är precis som min, att hans barnsliga sida drar ner mig på jorden och att han lyfts upp av min (över)mognad lugnar mig, får mig att känna en trygghet.

Vi kompliterar varandra som handen i handsken, vi är som jing&jang och en vardag utan honom känns tom. Han får det att kittla i magen, pirra i tårna och mina knän blir som spagetti när våra blickar möts. Det var som en explosion när våra blickar möttes första gången, mina hjärtslag måste ha hörts genom hela stan. Han får mig att rådna men samtidigt våga vara mig själv. Han får det gråa att bli ljust och han finns alltid bakom mig och stöttar/hjälper även om han är på milsavstånd.

Att somna med han vid min sida är det perfekta avslutet på en stressig dag, en promenad i spöregent, storstädning och andra tråkiga och jobbiga saker känns lätta och roliga med honom. När vi hjälpsåt, är ett team då fungerar jag som bäst. Då flyter vardagen på utan större problem. Vi kan skratta oss igenom saker som jag ensam gråter åt. Vi är Julian & Sandra-lie .. team E.T ♥


9 maj - 2011 vid slussens äventyrsgolf.

När Julian friade till mig var det för mig inget snack om saken, han skulle bli min man och det var bara så det var. Det fanns ingen förklaring på det, inga ord som kunde få omgivningen att förstå varför vi skulle göra detta just nu. Det var helt enkelt bara rätt!

Det mesta mellan mig & Julian har gått fort, första gången jag såg han visste jag att han skulle bli min. Efter bara några dagar med honom var jag säker på att jag var kär. Så när vi var ute på våran första dejt var det en självklarhet för många som umgåts med oss och för oss själva att vi skulle bli pojkvän & flickvän.

Så den 7 oktober 2010 började våran kärleks saga. Men allt var inte så där bubblande härligt och ljusrosa som det borde vara. Vi hade en tuff start och efter 3 veckor tillsammans valde jag att lämna honom. Men någonting hände och våran relation fick en vändning. Vi blev mer som ett par än vänner och jag insåg att jag inte kunde sluta känna som jag gjorde.

Jag valde att släppa in honom på djupet och den där kvällen när vi satt och pratade om allting som fick mig att vända och springa bort från honom var jag säker på att han aldrig mer skulle se åt mitt håll. Istället höll han om mig hela natten, pussade, kramade och viskade att allt skulle bli bra igen. Han var precis allt det där jag behövde för att ta mig från det där mörka och destruktiva livet jag levde.

Vårat förhållande blev lugnare och vi började hitta oss själva, hitta oss som par. Nyårsafton 2010/2011 samlade vi våra vänner och hade en fest. Det många av dom inte visste var att vi skulle förlova oss. Julian höll ett litet tal och läste upp en dikt som fick mig att tappa talförmågan. Från dag 1 har han uppvaktat mig med fina ord, blommor, presenter och en massa massa kärlek.

I februari flyttade vi ihop eftersom att vi ändå var med varandra 24/7! Vi målade & tapetserade och piffade lägenheten så som vi ville ha den och vi föll in i vardagslunken. Vägen hit, till just idag har inte varit enkel för våran del men för varje dag som går älskar jag honom mer och mer. Trodde inte det var möjligt att älska en annan människa så innerligt igen.

Här&Nu stöttar vi varandra genom hård träning och andra vardagssaker och planerar vårat bröllop. Har vart lugnt under sommaren med planering eftersom att jag gjorde upp ett 'att göra schema' jag har koll på när vi måste boka tid hos ex. frisören, cateringen och allt annat som ska göras.

Hans kostym hänger hemma och väntar på att få användas, min klänning är beställd och ska sys upp efter jul. Jag har mina tärnor, han sina marsalker, vi har Olivia som brudnäbb och mina bröder som toastmasters. Vi har koll på läget och det känns toppen. Att få göra detta med Julian känns toppen & det är så rätt för mig.

Sen jag träffade honom har jag blivit en gladare och lugnare tjej, jag trivs med mig själv och alla bitar börjar falla på plats. Så till alla er som tvivlar ... jag älskar honom av hela mitt hjärta och vet att detta är bara så rätt. Kärleken har ingen förklaring, det finns inga rätta ord, den bara är. Och Julian är min kärlek. ♥



Jag hoppas att alla hittar sin kärlek och lever lycklig så länge det varar för vem vet hur länge framtiden finns framför oss? :) Lev idag, njut av det du har och uppskatta dina nära. ♥

Julian - ett liv utan dig är inget liv. Du är mitt allt och jag skulle inte vilja spendera livet på något annat sätt. Team E.T always and forever!

PUSS / S

BARNSKRIK OCH FREDAGSMYS NÄR DET BEHÖVS SOM MEST.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-12, 20:17:29 ♥ Vardag1 Kommentarer

Herregud, idag har jag fått känna på baksidan med 3 ungar som går igenom alla möjliga faser och perioder i livet. Har vart gap, skrik & tjaffs sen klockan tolv. Äntligen har den äldsta och kaxigaste stängt in sig på rummet så det blir lite lugnt iallafall. När mamma´n kommer hem åker vi hem till våra busar och vilar huvudet och har lite fredagsmys.

Blir att jobba imorgon och på söndag för min del också! Kan alltid hoppas att barnen är lugnare än idag iallafall. Visst jag älskar dom, dom är underbara och fantastiska på alla sätt och vis men idag har dom var FÖRJÄVLIGA! Ska bli skönt att komma hem och andas lugn en stund.

Ibland förstår jag inte hur föräldrar klarar av att ha ett heltids jobb och barn, jag har vart ensam med barnen mellan 12 och 16 idag och sen kom älsklingen och hjälpte mig och jag är helt slut efter dessa 8 timmar! Duscha och bara slappa får det helt klart bli. Surri lär komma hem alldeles strax så det är bara att vara bestämd tills dess. ;)

Hoppas ni alla har en bra och mysig fredag.
PUSS / S

FREDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-12, 09:39:12 ♥ Vardag0 Kommentarer

Gårdagen spenderade jag i borlänge med barnen, myste, busade, bråkade och alla sånna där vanliga saker som inträffar när man ska försöka göra det allra bästa för 3 helt olika viljor och alla i olika trots/tonårs perioder! JIPPI!! Älsklingen kom efter jobbet och spelade lite spel med alex medans jag och mamma surri pratade om allt och inget. ♥

Kom hem vid ett tiden och dunsade i säng med en svagkropp, på hemvägen var jag med om nått galet, obehagligt och spännande! Dock behåller jag det för mig själv tills jag tagit reda på mer va det där handlade om egentligen. Hjärtat åkte och jobba tidigt imorse och jag ska bara sminka mig lite och sen gå till bussen.

Får se om det är tre glada och snälla barn eller monster idag, sköter dom sig ska jag & hjärtat ta med dom på bio när han slutat. Får väl helt enkelt se då hur det blir .. :p Resten av helgen blir jag ensam. Hjärtat ska jobba dygn lördag - söndag. Jag ska passa på att rensa garderoben och städa undan. På söndag när han kommer hem ska vi ev. ta tag i det där förrådet som väntat på städning x antal veckor!

Nu har jag (tyvärr) inte tid att skriva mera men ha en bra dag!
PUSS / S

TORSDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-11, 11:43:38 ♥ Vardag0 Kommentarer

Vilken härlig start på denna torsdag,
blev 50 minuters morgonpromenad med stationsövningar som ex. situps. :)
Känns i HELA kroppen men gud så skönt det är.

Blev en proteindrink med hallon till frukost & till lunch ska vi äta tacos. :) Tar bort tacochipsen så blir det nyttigare! Ikväll ska både jag & älsklingen jobba men när vi kommer hem ska vi nog ta oss en liten kvällspromenad, beror på hur trötta vi är i huvud och kropp!

Känner mig så grymt taggad! Ha en bra dag sötfisar ♥
PUSS / S

DET LIGGER I SLÄKTEN
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-11, 00:35:42 ♥ 0 Kommentarer



Fredrik Sturk - mammas kusin :)
Här är hans bidrag till webjokertävlingen för melodifestivalen 2010,
han kom på 14:e plats. :)

MAN FÅR VAD MAN FÖRTJÄNAR.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-11, 00:30:03 ♥ 0 Kommentarer



.. och då måste jag ha gjort mycket bra eftersom jag har denna underbara människa vid min sida. ♥

DEN SVENSKA AVUNDSJUKAN.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-11, 00:25:33 ♥ Vardag0 Kommentarer

Sitter här på 'gräddhyllan' lagm mätt, lycklig med min blivande man och till råka på allt är vi fräcka nog att kolla på kryssning till helsingfors. Men är det verkligen ok att må bra? Att ha det bra? Så fort något kul händer i vardagen eller man får en dyrare sak får man höra att man är bortskämd mm.

Och när nyheten om att vi ska gifta oss var det många som var snabba att kommentera om vi sett skilsmässo statestiken? En del av välmening är jag säker på .. andra ville nog bara lägga näsan i blöt och klaga lite just för att dom är avundsjuka. Men hur kul är det att vara en person som förstör en annans lycka?

Har vi inget bättre för oss än att hacka, klaga och lägga oss i? Visst finns det många som tar alldeles för lätt på äktenskapet och skiljer sig så fort det börjar knaka i fogarna.. men vem säger att det kommer hända mig&julian? Då är det väl samma sak som att man skaffar barn och tror att man kommer vara lyckliga föräldrar livet ut? Vem kan garantera att man håller ihop bara för att man fått barn eller gift sig?

Och vem kan egentligen ge garantier på någonting? Bara för att någon i denna värld vågar satsa på sitt förhållande och ta det till en annan nivå betyder inte det genast att det paret kommer göra slut inom nått år. Det kan ju faktiskt hända redan innan man ens kommer på tanken att gifta sig?

Och många ifrågasätter att vi redan planerar bröllop trotts att vi 'bara' varit tillsammans 10 månader. Men när blev längden på förhållandet en garanti för att det är bättre eller sämre? Se bara på mig och M.. vi var tillsammans 6 år. Inte fan var vi oskiljaktiga för det!?

Vet inte riktigt om jag fick fram det jag ville .. känner mig bara irriterad och less på att folk inte har bättre för sig! Nu ska jag dra med mig min älskling till den sköna sängen och sova några välförtjänta timmar. Imorgon förmiddag blir det ett svettigt träningspass, lunch och sen ska vi båda jobba kväll!

Tack & godnatt / S


MIN ÄLSKLING SKÄMMER BORT MIG.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-10, 18:43:13 ♥ Vardag0 Kommentarer

Idag har jag och hjärtat spenderat dagen på stan, var meningen att vi bara skulle dit en snabbis men blev några timmar. Och med hem hade vi en hel del nytt ..


boxningssäck + ett par handskar 499:- stadium!


och jag fick ett par riktiga träningsskor eftersom jag har sånna problem med fötterna,
blev ett par reebok easy tone :)

   
 

Och så fick jag nya träningskläder och en jätte bra vattenflaska. :)

Ska laga mat om en stund, det blir tacos och så blir det nog en film till det. Får se om det blir en promenad med dom nya skorna på i kväll :D Annars blir det lugnt. Imorgon ska jag till borlänge och passa barnen några timmar! Ha en bra kväll. PUSS / S

...
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-09, 23:07:14 ♥ Vardag0 Kommentarer

Idag har jag kommit fram till att det finns ingen Gud,
det finns ingen rättvisa på denna jord!

Tack och godnatt / S

EN GRÅ TISDAG.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-09, 15:21:53 ♥ Vardag0 Kommentarer

Vi hade tänkt åka till badstranden men det såg ut som att det skulle bli regn, helt grått på himlen. Tog tag i disken istället medans älsklingen dammsög. Och så håller vi på att tvätta. :) Kan hoppas på bättre väder imorgon så blir det en dag på stranden då istället!

Idag ska jag lyxa till det med kyckling, potatis & morot i ugn och sås. Gäller att passa på att äta potatis medans man får för snart är det dags för LCHF här hemma! :) Livar upp denna gråa tisdag med långklänning, avril lavigne och massa pussar. *tumme upp* ♥

Ha en bra dag. PUSS / S

FINSK SÅNGSTUND!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-09, 13:20:12 ♥ 0 Kommentarer


LCHF.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-08, 18:31:33 ♥ 0 Kommentarer

Jag har pratat med en gammal klasskompis om LCHF, hon håller på med det och tycker att det fungerar jätte bra. Jag har hört flera säga att det är bra och att man blir och må så mycket bättre. Tog upp detta med min diabetessköterska och hon tyckte det var värt att testa om jag kände att jag ville det.

Hon gav mig tipset att sakta göra en sockerminskning under denna månad och börja i sep. med LCHF. Känns som en bra plan. Ska prata med hjärtat och se vad han säger. Ska även läsa på lite mer om det och kolla på recepten, kan jag få ett bättre blodsocker, bli piggare, gladare och samtidigt gå ner i vikt så är det bara bra. :)

Är det någon av er som testat eller håller på med LCHF? :) PUSS / S

ONT
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-08, 17:26:15 ♥ Vardag0 Kommentarer

Har legat i soffan med extrema kramper/smärtor i höger äggstock. Försökte hitta nått vettigt på internet om vad som kan vara galet men hittade bara hemskheter som cancer och annat elände! Börjar känna av hungern och tror att jag ska göra ett försök att fixa en kycklingburgare och sen slänga mig i soffan och se en film.

Saknar mitt hjärta som är mer på jobbet än hemma - men pengar är välbehövligt och sakna ska vara bra för förhållandet! Får njuta av mannen min när vi ska på våran minisemester snart. ♥ Ha en bra dag. PUSS / S

MÅNDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-08, 13:09:07 ♥ Vardag0 Kommentarer

                 
                                                                               Jag & mitt hjärta på 5-kampen 30/7 :)


Hade jätte svårt att somna i natt, alla tankar & känslor kom över mig och jag grät för en rad saker bl.a saknade jag min älskade farmor. Jag minns hur hon luktade, att jag var rädd för att göra henne illa när jag kramade henne för hårt. Min älskade fina farmor. ♥

Till slut somnade jag, tack vare min älskling. Vakande till när han åkte till jobbet i morse men sen somnade jag om. Vaknade igen vid tolv, galet va man sover länge när man inte kan sova bra på natten. Kollade posten och hade fått ett vykort från gotland, trevligt! :)

Får se vad jag hittar på idag, hjärtat ska från ett jobb till nästa idag så vi ses inte förens vid tio i kväll om han inte hinner hem för att hämta en matlåda då. Nu ska jag göra nått att äta och slänga mig i soffan, får kramper i höger äggstock lite då och då så kan knappt röra mig. :S

Ha en bra dag! PUSS / S


LJUVLIGA SÖNDAG!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-07, 20:01:31 ♥ Vardag0 Kommentarer

Vilken toppen söndag jag har haft :) först målade vi hjärtan och sen hade vi ett litet färgkrig, silver färg sitter rätt bra! Efter att ha målat skrattade vi oss igenom storstädning av alla vrår och skåp i hela lägenheten så nu är det skinande rent överallt. Lagade mat och diskade och sen har vi vart ute och gått i regnet, gjorde situps och lite sånt också!

Har precis duschat och gjort ansiktsmask och ska fortsätta denna härliga söndag med en STOR kopp te, ostkaka, fotmassage och fix med naglarna och så blir det nog att se en film. Kan inte bli mycket bättre än så tror jag! :D Hoppas ni alla haft en trevlig helg! PUSS / S

SÖNDAGS FIX.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-07, 13:14:42 ♥ Vardag0 Kommentarer

Gårdagen blev inte riktigt som planerat, pillade med bloggen som nu ska fungera korrekt igen. Sen blev det mcdonalds mat framför en film och sen låg jag i sängen och kika på 'ensam mamma söker' till halv ett på natten. Hade fruktansvärt ont i magen och kände mig febrig.

I morse vaknade jag sent, låg på hjärtats arm och blev kliad på ryggen och sen blev det brunch. Vi har prceis målat hjärtan som vi ska ha på borden till bröllopet. Dom ska få torka så ska vi måla baksidan sen också. Efter det blir det att städa undan eftersom det inte blev av igår.

Måste upp till svärföräldrarna och kolla till katten också, imorgon kommer dom hem och kan göra det själva, s k ö n t !! I kväll ska det göras lite matlådor också och sen blir det kraschlandning i sängen, är grymt trött och seg idag. Imorgon ska hjärtat jobba och jag ska träna och fixa lite små saker. :)

Nu ska jag kramas&pussas med världens finaste ♥

Ha en bra dag! PUSS / S

LÖRDAGS LYX.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-06, 12:32:09 ♥ Vardag0 Kommentarer

Har precis ätit en lång frukost med hjärtat, tog en sovmorgon idag och låg kvar och drog oss i sängen innan vi gick upp. Hade en jätte mysig dejt på hemmaplan med tacopaj, vin och sen film mys. ♥ Sånna där kvällar/stunder man behöver ha ibland.

Lördags lyx för mig är att få vakna upp brevid min älskling, ligga i hans famn och prata lite och bara ha det bra. :) Inte alla lördagar man får chansen till det! Idag var det tänkt att vi skulle plocka hallon hos svärföräldrarna men är så sjukt irriterad & arg på dom efter ett onödigt samtal från dom i morse så dom kan plocka sina jävla hallon själv!

Älsklingen ska åka upp dit iallafall och ge kattfan mat och vatten medans jag stannar hemma och städar undan och diskar. Får se vad vi gör av denna regninga lördag när han kommer hem. Massa mys och film kanske? :D

Ha en bra dag! PUSS / S


MYS FREDAG.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-05, 13:31:35 ♥ Vardag0 Kommentarer

Har vart ute och gått lite över en timme i solen med mamma, tyke och hjärtat. :) Ska bege oss ner på stan och ta bussen till borlänge - kupolen. Där ska vi kika på lite saker och fika. :) Sen blir det förbi hemma hos moster och sen hem och göra en tacopaj, får se om det blir picknick eller mys med ljus hemma. En flska vitt ska iallafall öppnas.

Imorgon ska vi hem till svärmor&svärfar, vattna, mata katten och plocka LITER vis med HALLON :D på kvällen får vi se vad som händer men nått kul blir det nog! Kanske uppdaterar mer imorgon, tills dess får ni ha en bra helg. PUSS / S



världens underbaraste ♥

TRÖTTMÖSSA.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-04, 21:49:06 ♥ Vardag0 Kommentarer

Har fått höra att sen jag bytte header har min blogg sett knasig ut .. jag ska ta tag i den någon dag och försöka fixa till den så ni ser vad jag skriver! Men nu orkar jag inte. Har vart ute på språng hela dagen, först träffade jag bella och sen åkte jag till lisa.

Satt på deras balkong i solen och fikade och snacka skit. Alltid lika trevligt :) Kom hem för ca 40 min sen. Har ätit en brocoli/skinkpaj och halv kikar på en film. Funderar på att sova ..

Imorgon ska jag ut och gå med mamma och tyke och sen får vi se. Ska ha dejt med älsklingen och äta tacopaj och dricka lite vin på kvällen iallafall. :) Nu ska jag kika på filmen en liten stund och sen sova.

PUSS / S

TORSDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-04, 11:00:06 ♥ Vardag0 Kommentarer

Förlåt för extremt dåligt uppdaterande från min sida, har vart mycket dom senaste dagarna! I tisdags låg jag bara med huvudvärk och illamående, svimmade två gånger och mådde allmänt piss.

Igår var jag och hjärtat vid slussen och åt lunch, så träffade vi Chris. :) Pratade om min framtida musikkarriär ;) och en hel del om bröllopet. Julian jobbade mellan 16 och 20 så då var jag hemma hos Bella & Thomas och firade att Marie tryckte ut en tjej för 20 år sen ;)

När jag kom hem därifrån kom Chris och Sofie så åkte vi till donken och hade dejt ;D Väl hemma myste jag med hjärtat och fick massage :D Somnade till att han kliade på ryggen! ♥

Idag är Julian i stockholm på gröna lund med jobbet, han åkte halv sju imorse och kommer hem någongång i natt. Jag ska fixa mina naglar som har börjat växa sjukt mkt och sen ska jag träffa bella en stund innan jag ska åka till borlänge och träffa lisa. :)

Får se hur länge jag blir borta och vad jag gör när jag kommer hem, lutar åt att se en film och äta nått gott .. en pizza kanske! (har ju en pojkvän som lämnar fickpengar när han åker bort!!) ;D ♥

Nu ska jag koka te, måla naglar och slappa framför tv:n en stund. Ha en bra dag!
PUSS / S

BÄTTRE ÄN IGÅR.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-01, 20:44:41 ♥ 1 Kommentarer


MÅNDAG!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-01, 19:30:32 ♥ Vardag0 Kommentarer

Har hunnit med massor idag, vart ute och gått, tränat, bakat bullar, fixat matlåda, diskat, duschat och sett film. :) Ska klä på mig snart och vänta in klockan. Ska möta älsklingen när han slutat jobba så ska vi upp till svärföräldrarna och vattna och ge katten mat. :)

När vi kommer hem blir det att slänga sig i sängen och kika på film och äta en bulle. Sen sova! Imorgon ska jag upp och ut och gå och sen tror jag att jag ska göra en STOR rensning i min garderob, finns för mkt sånt som man kanske använder senare men som bara ligger och tar plats. Ska försöka få ordning på sängkläderna och handdukarna också.

Nu ska jag dricka te och kika på lite tv. PUSS / S

MORGONPIGG.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-08-01, 09:15:58 ♥ Vardag0 Kommentarer

Godmorgon mina fina :)
gick upp och åt frukost med hjärtat innan han åkte till jobbet.
Tänkte sova lite till efter men satte mig i soffan istället och tittade på tv. :p
Funderar på att gå ut och gå en stund, men först måste jag ladda mp3:n med musik!!

Får se vad som händer resten av dagen,
kanske kommer en spännande uppdatering i kväll annars kan jag kanske fungera som ett sömnpiller?
PUSS / S



RSS 2.0