JULIAN - mannen i mitt liv.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-31, 22:48:39 ♥ Vardag0 Kommentarer

Du fyller varje ögonblick med ljus,
du får mig känna liv och lyckansrus,
inga tvivel finns i mig för jag vet ..
MITT HJÄRTA TILLHÖR DIG. ♥


VILKEN SÖNDAG.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-31, 22:39:20 ♥ Vardag0 Kommentarer

Idag har det hunnits med en hel del, trotts tungt huvud tog jag mig igenom storhandlingen som verkligen var behövlig. Känns alltid bra när man öppnar kylskåpet och det är fullt. Kanske inte känns lika bra i plånboken men men .. ;p

När vi hade handlat och vart runt i halva falun för att hitta en butik som hade kattmat till ungar åkte vi till svärmor & svärfar. Åkte direkt till sundborn och åt buffé på hytt... nånting :P Gick en sväng vid carl larson gården och åkte sen hem till dom och plocka hallon.

När vi kom hem städa vi lägenheten så nu är den fin igen! :) Jag hoppade in i duschen och julian tog disken, sen slängde jag i en färg i huvudet och fick en mildare chock när hela skallen blev lila. Efter att ha sköljt ur och blåst det ser det mer svart ut .. men i vissa ljus ser man hur det LYSER lila. Blev inte alls som jag tänkt mig men det får jag leva med. Tänker ju inte raka av håret.

Vi har hunnit kika igenom HM katalogen också och hittat en del höst/för vinter kläder. Får se hur älsklingens lön blir att se ut i aug. då :D kanske det blir lite nytt i garderoben inför hösten som jag konstigt nog L Ä N G T A R efter i år. Längtar efter höstpromenader med en tjockare tröja, ljus och liter vis med te. :D

Får se om det blir att slänga sig i sängen och se en film snart - men först LÄSA BLOGGAR! Imorgon ska hjärtat jobba hela dagen så jag tänkte passa på att träna och ha en ta-hand-om-mig-själv-dag. Sov gott så skrivs vi imorgon! PUSS / S

BRUDFÖLJE & ANDRA VIKTIGA PERSONER.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-31, 11:23:38 ♥ 0 Kommentarer

Igår eftermiddag blev det klart med mina tärnor ♥

Först ut har vi daniela min blivande mans syster :) och självklart bella en utav mina närmaste vänner och sist men inte minst emla min kusin som jag så många gånger som liten pratat bröllop med ;) Kommer bli toppen. Ska ta med dessa fina flickor och kika på klänning någon dag och prata frisyrer. :)

Jag har även fått en blomsterflicka/brudnäbb :) Olivia som jag har vart barnflicka åt och fortfarande passar ibland eller bara lånar lite ;) Kommer bli toppen bra det här.

Det bästa med hela brudföljet är att alla känner varandra på ett eller annat sätt, Emla och Julians bestman + marsalker har gått i samma klass på gymnasiet och Ballo (bestman) har jag kännt sen 2003 då vi var i konfirmations svängen.

Och det bästa med hela bröllopsdagen (förutom att julian blir min man ♥) är att mina fantastiska bröder kommer stå vid min sida hela vägen! jag älskar er. Tycker att tiden kan gå fortare nu så att det blir sommar 2012 och BRÖLLOP! :D:D

Nu ska jag kika vidare på olika blomsterarangemang. PUSS / S

5 - kamp och andra galna upptåg.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-30, 23:30:40 ♥ Vardag0 Kommentarer

Vi har precis kommit hem från mamma, har haft femkamp och grillat med släkten. Är jätte trött och har värdens mens värk så ska sova, imorgon ska vi STOR handla och ev. åka till sundborn med svärföräldrarna på någon lunch buffe. :)

Togs över 500 bilder i dag så ska rensa lite så delar jag med mig av några godingar imorgon eller på måndag då jag har mindre att göra! PUSS & godnatt / S


VETEKUDDE, MISSEKATT & CHOKLAD.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-29, 21:13:48 ♥ Vardag0 Kommentarer

TUSEN TACK FÖR TIPSEN OM BRUDBUKETTEN! :) DET UPPSKATTAS.

Jag och hjärtat har vart vid båthamnen i h-bo och badat och myst massa. :) Bella, Thomas och Liam var där ett tag också. Jätte skönt att bada. Nu sitter jag i soffan med vetekudden och min älskade lillkille i knät, äter lite choklad och bara är. Har galet ont i magen!

Blir att se film och bara ta det lugnt i kväll. Imorgon blir det att dricka nån cider om jag inte måste ta en stark värktablett. ibland önskar jag att det var killarna som fick den roliga veckan. Ser iallafall fram emot 5 kampen, nykter eller lullig. :D

Ha en bra kväll så hörs vi kanske en snabbis imorgon. PUSS / S

BRUDBUKETTEN.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-29, 11:33:33 ♥ 5 Kommentarer

Jag har en fundering och skulle vara tacksam för era synpunkter! :)
Jag vill ha rosor och liljor i min brudbukett. Fast kanske bara 1 lilja i mitten!?
Hur som helst ska hela buketten gå i vitt & ljusrosa och jag kan inte bestämma mig för om liljan/liljorna ska vara rosa eller vita.

FÖRSLAG 1

 

ljusrosa rosor och 1 eller flera vita liljor.

FÖRSLAG 2

 

vita rosor och 1 eller flera rosa liljor.

Eller ska man mixa rosor & liljor lite hur som?

TACK för synpunketr & förslag!!

VECKANS BLOGG.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-29, 09:48:46 ♥ 0 Kommentarer

Denna vecka vill jag uppmärksamma en kvinna som är så stark och tapper. En kvinnas blogg som många gånger får mig att se livet ur en annan synvinkel, en blogg som får mig att le och gråta på samma gång.

Detta är Lotta Grays vardag, http://vimmelmamman.blogg.se - en kamp mot skitsjukdommen, hur man lever livet fullt ut medans man kan, att lära sig älska och njuta av varje sekund med sitt lilla barn, att blanda sjukhusbesök med vimmel på stockholmsgator. Detta är en sanningens blogg som ALLA borde kika in på! :)

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-29, 09:42:50 ♥ 0 Kommentarer























underbara ljuvliga familjeliv. ♥

EN SEG DAG.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-29, 09:20:40 ♥ Vardag0 Kommentarer

Godmorgon :)
Har ätit frukost med hjärtat som precis gett sig av för att jobba. Klockan elva ska jag tvätta och diska upp efter frukosten. Mår lite illa och känner mig blä idag. Blir nog mest lugnt förutom tvättstugan.

Kanske har nått vettigare att komma med senare idag eller imorgon! Ni ska iallafall få veckans blogg och en del bilder! Ha en bra dag. PUSS / S

BAD, SOL, GRILLAT & MASSA MYS
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-28, 22:36:15 ♥ Vardag0 Kommentarer



Idag har det vart full fart. :)
Hämtade barnen i borlänge och for sen till lugnet, slängde oss i poolen och njöt flera timmar. Busade med barnen och fikade i solen. :) Sen blev det tillbaka till borlänge för att grilla med barnens mamma. Fikade efter maten och pratade bröllop och annat vuxet snack ;)

Jag klev precis ut ur duschen och bara älsklingen kommit hem och duschat ska vi mysa med en film, kall coca-cola och lite götta. ♥ Imorgon ska han jobba och jag ska tvätta och sen får vi se vad som händer på kvällen, på lördag är det iallafall 5-kamp hemma hos mamma med släkten :D

Uppdaterar imorgon med massa fina bilder!!
PUSS / S

MAMMA, PAPPA, BARN
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-27, 23:18:25 ♥ Vardag0 Kommentarer

Idag har jag och älsklingen återigen fått känna på fmiljelivet med tre stökiga barn, kompisar och hund ;) Vi packade in barnen och hunden i den kokheta bilen och åkte till willys för att köpa med oss fika. (förstår verkligen inte hur riktiga föräldrar kan åka med 3 ungar och handla!) Vi var där inne max 15 min och jag höll på att bli galen av allt tjat om jag vill ha det .. jag vill ha det.. (ungarna är förövrigt underbara ♥)

Efter handlingen åkte vi till roxnäsudde och slängde oss i sjön. Hunden fick sig ett dopp hon med ;) Efter massa bus och myrjakt fikade vi och sen åkte vi hemmåt igen. Jag & hjärtat ställde oss i hettan och lagade mat och dukade ute (på tok för varmt för att sitta inne) Efter maten fick julian ta disken, jag slängde ungen i vagnen och tog med hunden på en promenad.

Det där familjelivet är ändå bra ljuvligt!

Nu har vi nästan nyss kommit hem och ska bädda ner oss och se en film som det unga barnlösa par vi faktiskt är ;) (skönt att man kan mixa två helt olika liv under en och samma dag!!) Imorgon ska vi ta med oss två av barnen + en kompis till Oskar till lugnet och bada och busa.

Sen tar vi nog ledigt från mamma, pappa , barn livet iallafall 3-4 dagar ;)
Nu ska jag borsta tänderna och fixa fram badkläder tills imorgon. PUSS och GODNATT / S

EFFEKTIV AB.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-26, 18:02:17 ♥ Vardag1 Kommentarer

Idag har jag och hjärtat stor städat lägenheten, nu väntar vi på att pastan ska bli klar och sen ska vi slänga i oss middag. Efter maten blir det en kvälls promenad i solen, sen hem och duscha och mysa med en film. :)

Imorgon ska vi till borlänge och vara barnvakt igen, får se vad vi hittar på för bus med vildarna. Ha en bra kväll och njut av den efterlänktade solen! PUSS / S

EN JÄKLA MASSA KÄRLEK.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-24, 23:23:59 ♥ 0 Kommentarer



Jag & Olivia idag vid minigolfen :) ♥

BARNSKRATT OCH SLEMMIGA PUSSAR.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-24, 11:24:21 ♥ Vardag0 Kommentarer

Sitter hemma hos familjen Eriksson och är barnvakt. Lilltjejen ligger i soffan och ser på en film med en utav grannflickorna och grabbarna är på övervåningen med kompisar och spelar spel. Ska få dom att komma ner och äta frukost hade jag tänkt.

Lite senare ska vi äta lunch och sen packa in ungarna i bilen och åka någonstans och spela minigolf. Lutar åt äventyrsgolfen på lugnet. Ska vara här till nio i kväll så vi lär hinna med en hel del bus. Väckningen av grabbarna vart höjdpunkten på morgonen.

Jag, Olivia & julian stormade övervåningen med kastrull lock och förde ett sju jäkla liv ;D haha! Nu ska jag göra tjejerna sällskap innan det är dags att tjata lite till på grabbarna. PUSS / S

TRÖTT!!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-23, 23:32:16 ♥ Vardag0 Kommentarer

Efter en hel dag på aquanova med barnen är jag helt slut. Ska bädda ner mig i sängen med min älskling och se lite av en film (kommer nog somna!) och mysa lite. Imorgon ska vi vara barnvakt igen 8.30 - 20.30 får se vad vi hittar på. :)

Kommer med bättre uppdatering imorgon eller på måndag. PUSS / S

HELT OTROLIGT.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-23, 09:24:09 ♥ Vardag0 Kommentarer

Blir ganska irritrerad på det här... så fort vi frågar om bilen och får ha den så ska dom alltid komma på att just det där MÅSTE dom göra precis när dom vet att vi ska hämta bilfan! Blir galen. Vart finns respekten som dom kräver av oss?

Hur som helst så hoppas jag att vi kommer i väg i tid trotts detta, ska ju hämta barnen elva. Nu ska jag packa badkläder och fixa fram frukost medans jag väntar på julian... ha en bra dag! PUSS / S

VÄDJAN TILL VÄNNERNA I OSLO.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-22, 21:46:36 ♥ Vardag0 Kommentarer



snälla söta rara hör av er så fort ni har möjlighet, är grymt orolig.
måste säga att jag är sjukt tacksam och glad att julian inte åkt ännu,
tänk om han varit där nu!?

Josefin & Ballo hör av er!!! ♥

VECKANS BLOGG.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-22, 20:59:43 ♥ 0 Kommentarer

Veckans blogg v. 29 går till http://lllissie.blogg.se/ :)
Lisa, mer som en syster för mig. Har kännt henne i 11 år och gjort en hel del bus.
Nu väntar hon sitt första barn och i hennes blogg får man följa med i vardagen som gravid, nybliven husägare. :D ÄLSKAR DIG GUMMAN ♥

MINNEN.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-22, 19:38:10 ♥ Vardag0 Kommentarer

Har legat i soffan och sovit ett tag, sen blev jag så rastlös så jag tog hand om tvätten och rensade bland korten. Nu behöver jag bara köpa några fotoalbum så är det klart. Huvudvärken sitter kvar men febern är borta, tack gud för alvedon!

Blir att se film och bara ta det lugnt resten av kvällen, imorgon ska jag till borlänge och jobba. Julian följer med och hjälper mig med vilddjuren då ett besök på aquanova ska göras. Håller tummarna på att feber och huvudvärk håller sig borta. PUSS / S


DAG 5 : EN GAMMAL BILD PÅ DIG SJÄLV
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-22, 14:00:29 ♥ 0 Kommentarer



Jag 15 eller 16 år gammal. :P
Saknar mitt hår!!

MAN KAN INTE ALLTID LYCKAS.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-22, 13:57:06 ♥ Vardag0 Kommentarer

Dagen började väl inte så där super bra, gröten smakade bara salt, ägget var hårdkokt och brödet var dåligt! Som att inte det var nog hällde jag te vatten över mig. :/

Har extrem huvudvärk och skavsår som gör sjukt ont!! Bäddar ner mig i soffan och bara är idag.. PUSS / S

DAG 4 : EN KONSTIG TID I DITT LIV.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-21, 16:44:29 ♥ 2 Kommentarer



En helt vanlig kväll sommaren 2010. Jag hade precis separerat och bodde hos en klasskompis. Malin och jag skulle förfesta för att sedan fortsätta kvällen på etage. En konstig tid pga allt omkring men en tid jag minns med både glädje och sorg tack vare fina vänner. ♥

GRATTIS PÅ JOHANNA DAGEN!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-21, 16:39:59 ♥ Vardag3 Kommentarer



Grattis alla Johannor :)
Jag har blivit uppvaktad med mys frukost och fina blommor från mamma.

Kom nyss hem från Norslund och emlas 22 årskalas. Snart blir det ut och gå runt tisken och sen ska jag och hjärtat hem till mamma och grilla med värmlänningarna. :)

Hoppas ni har en bra dag så skrivs vi mer imorgon! PUSS / S

FILMKLIPP.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-20, 21:53:25 ♥ Vardag0 Kommentarer

Nu är jag nyduschad, hjärtat håller på att bädda rent i sängen och jag ska koka en kopp te. Sen ska vi se klart dansa med vargar och sova! Imorgon ska jag försöka dela med mig av några film klipp från våran semester! :)

PUSS & GODNATT / S


SVAR PÅ ERA FRÅGOR.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-20, 21:45:06 ♥ 0 Kommentarer



Bad er förra veckan att skriva frågor till mig om det var något ni ville veta, fick en hel del frågor. Många var ungefär lika så jag försöker sammanfatta svaren så ni blir nöjda även om inte just din fråga kom med!!

Hur gammal är du? och hur länge har du bloggat?
Jag fyllde 23 i februari. Jag har bloggat på blogg.se sedan 2007 men före det har jag skrivit aktivt på andra forum som ex. sockerdricka.nu :)

Har sett att du ska gifta dig, GRATTIS. När blir det och hur länge har ni vart tillsammans?
Tack :) Vi har vart ett par sen oktober 2010 så det är 9 månader ungefär ;) Vi ska gifta oss nästa sommar.

Vet att du skrev en del om framtidsplaner som barn när du var tillsammans med din förra kille, hur ser dom planerna ut nu?
Jag har alltid velat ha barn och jag kommer garanterat att skaffa barn men tiden får utvisa när det blir och hur det blir. Jag har alltid vart intresserad att att adoptera så det kanske blir en resa till colombia om några år.

Minns jag fel om du varit förlovad en gång tidigare? Planerade du bröllop då också?
Nej, jag har vart förlovad i 5 år tidigare. Förlovade mig när jag var 17 år men som ni vet separerade jag och den killen förra året. Vi pratade om att vi ville gifta oss men det var ingen direkt planering kring något sådant.

Hur kan du vara så säker på att din kille du har nu är rätt?
Det bara känns. Jag kan inte förklara det på något vis, jag bara visste när jag träffade han att han var rätt för mig. Men att vi skulle planera vårat bröllop efter 8 månader kunde jag aldrig drömma om. :)

Vad är ditt dröm yrke?
Att jobba som barnmorska eller barnpsykolog har vart en stor dröm men den största drömmen är att öppna ett boende för barn&ungdommar som hamnat snett i livet av olika anledningar. Att jobba med barn är iallafall drömyrket.

Om du hade chansen att åka på världsturné och sjunga hela dagarna skulle du ta den då även om det innebar att lämna din pojkvän och familj i flera månader?
Det är en svår fråga, det beror ju helt på hur situvationen ser ut. Men jag älskar att sjunga och att stå på scen är det bästa jag vet. Skulle jag få chansen skulle jag garanterat ångra mig om jag inte gjorde det men det är ingen självklarhet att jag skulle packa väskan och åka.

Grattis till bröllopet! Hur känns det? Har ni satt upp någon budget och vad lägger ni mest pengar på?
Tack så mycket! Det känns overkligt men bra. :) Vi har en ungefärlig budget som jag hoppas att vi kan hålla. Vi kommer lägga mest på min ring och maten blir ju ganska dyr eftersom vi har lite över 50 inbjudna.

Om du fick två val i livet vilket skulle du ta? Det ena är - ett liv i lyx med god hälsa men total ensamhet eller ett liv med tex. diabetes och inget direkt överflöd men en kärleksfull familj?
Det är enkelt, jag kan inte ändra på att jag har diabetes men om jag kunde så skulle jag vilja ta bort den. Men jag har hellre diabetes och några 1-kronor i fickan och min familj. ♥


En hel del frågor som jag fick in handlade om för privata saker och saker som jag inte vill ta upp. Saker som jag lagt bakom mig och inte vill riva i så därför kanske inte just din fråga kom med! Kom gärna med fler frågor och jag lovar att ha en frågestund snart igen. :)

Som avslut på frågestunden vill jag passa på att fråga er läsare!
Vilka är NI? Hur gammla är ni? Vart kommer ni ifrån? Och hur kommer det sig att ni läser just min blogg? :) Ha det bra så skrivs vi snart igen. PUSS / S


DAG 3 : NÅGON I DIN SLÄKT
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-20, 16:40:32 ♥ 0 Kommentarer



Min morfar :) ♥

VÅRAN SEMESTER!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-20, 13:57:05 ♥ Vardag0 Kommentarer

♥Fyra dagar ute på turné var precis vad som behövdes för att få nya krafter och lite egentid med mitt hjärta. På lördagen var det mycket fix innan vi skulle åka, det skulle handlas med hans pappa och sånt. Men till slut kom vi iväg. Första stoppet blev i torsång vid familjen Andersen/Erikssons stuga. Blev inte långvariaga där och åkte snabbt till rättvik där vi stanna för en bensträckare, lite sockervadd & glass! Åkte upp för ett berg och beundra utsikten lite. :)


På väg till torsång hade vi en cyklist precis i baken. :p


älsklingen äter sockervadd i rättvik :)


inte alls dålig utsikt. :P




När vi hade rastat klart åkte vi till Orsa. Blev att åka runt i stan och kika en hel del innan vi stannade på en rastplats för att äta lite middag och sova. :P Vi spenderade första natten i bakluckan på bilen och spelade spel tills ögonen gick i kors!


Ostkaka & jordgubbar ♥


och där sov vi ganska bra .. ;P


raggsockor & 'sparkdräkt' när man vill hålla värmen & hålla myggen utanför ;)


Godnatt världen!

Dagen efter vaknade vi runt åtta tiden, såg inte ett skit för att rutorna hade immat igen. Men när vi kom ut så lyste solen lite svagt och vi åt frukost och packade ihop för att styra kosan mot björnparken. Väl där fick vi vänta ett tag innan vi fick komma in (vi hängde på låset kan man säga!)

Spenderade 4 timmar där inne och bara njöt av djuren, den lilla sol som kom fram och självklart av varandra. :)

    
  (KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE FORMAT!)

Vi har sett allt från varg - sibiriska tigrar. GRYMT! (finns fler bilder på min facebook)

Efter att vi vart i parken åkte vi till en badplats och åt lite mellanmål sen åkte vi hem för att ge våra egna tigrar mat&vatten :) Efter det blev det en tripp till säter för att slå upp tält och plocka rödavinbär så vi kan göra pajer i höst :D



När vi hade plockat bär och lagt oss i tältet började det spöregna,
låg där och lyssna på regnet och somnade efter ett tag. När vi vaknade dagen efter regnade det fortfarande så vi skynda oss att packa ihop och åkte sen vidare mot gävle och furuvik. Väl framme vid parken så slutade det regna och vi fick en fin dag med massa mys och upplevelser.

  
(Klicka på bilden för större format, finns bilder från parken på min facebook.)

Efter att ha vart inne på furuvik en hel dag åkte vi mot rullsand för att campa, där blev det kvälls dopp, spel, massa bus & prat. Mysfrukost på stranden och lite solning innan det var dags att packa ihop och åka hem till vardagen igen.

 



När vi kom tillbaka till Falun åkte vi hem och tömde bilen, sen åkte vi hem till mamma & håkan och städa ur den och tvätta den med bilshampoo. Svärmor blev väldigt glad för att vi gjort den så ren och fin både inne och ute. :) Igår kväll kikade vi på film och bara var.

Idag håller vi på med tvätten och så ska vi städa. Imorgon fyller emla år och jag har namnsdag så då ska vi på lite kalas och sen får vi se vad som händer! Hoppas ni haft en bra helg. :) PUSS / S

HEMMA.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-19, 19:44:20 ♥ Vardag0 Kommentarer

Kom precis hem efter att ha tvätta bilen ska snart tända grillen och fixa sen middag. Ikväll blir det film och mys med busarna och jag lovar att komma med en bättre uppdatering om sem. imorgon :)

Nya favoriten: Rihanna - Carlefonia king bed!! PUSS / S


BLOGG PAUSE PGA MINISEMESTER.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-15, 19:50:58 ♥ Vardag0 Kommentarer

Hej sötnosar!
Idag har jag och hjärtat vart barnvakt åt lilleman, sen blev det hem till svärmor&sväfar en stund. Kom nyss hem. Vi ska se på en film och sen blir det att packa och dona för imorgon åker vi ut på en minisemester och kommer hem på tisdag igen. Berättar på tisdag kväll vart vi har vart och vad vi har gjort!

Tills dess får ni ha en super helg! PUSS / S

LAX!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-14, 19:17:22 ♥ Vardag0 Kommentarer

Hej,
jag kom precis hem. Har vart barnvakt sen halv nio i morse.
När moster kom hem vid fem drack vi lite te och sen cyklade jag hem.
Ska vara barnvakt imorgon igen. :)

Nu håller jag på att koka potatis, ska äta lax till middag! :)
Resten av kvällen blir soffhäng och sova i tid.
Ska försöka uppdatera bättre imorgon.

PUSS / S

finns det någon söt själ som kan hjälpa mig med en sak på bloggen?
min sidmeny lägger sig hela tiden längst ner fast jag skriver i stilmallen att jag vill ha den längst upp,
hur ska jag göra för att rätta till det? OCH för vissa av mina läsare syns inte ÅÄÖ .. why?

VECKANS BLOGG.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-14, 19:12:56 ♥ 0 Kommentarer

Veckans blogg blir utan tvekan http://mammanochprinsen.blogg.se/. Jonna är en super mamma med så otroligt många fina sidor och bra egenskaper. Hon anser sig inte vara något mamma material men om jag blir hälften så bra med mina barn som hon är med sin Ludde kan jag vara lycklig. ♥

KÖRSBÄR.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-13, 22:20:01 ♥ Vardag0 Kommentarer

Puh, äntligen är denna tråkiga dag snart över. Det är verkligen inte roligt när alla jobbar eller är ute på resor och jag bara går hemma utan nått att göra. (förutom städa och plocka) Julian har jobbat från 14 - 21 idag, bra för plånboken men tråkigt för mig. I 8 dagar har han inte gjort annat än vart på jobbet hela tiden!

Imorgon ska jag iallafall fördriva några av dom ensamma timmarna med att vara barnvakt. 8.30 - 16.30 och sen blir det väl hem och diska det där berget som någon annan tycks glömma bort hela tiden .. dammsuga och fixa mat. På fredag ska jag vara barnvakt igen och sen får vi se vad som händer på kvällen.

Nu håller jag tummarna på att inget kommer emellan våra helg planer! Ska dricka lite te nu och läsa några sidor innan det blir sängen. PUSS / S

DAG 2 : NÅGON DU ÄLSKAR.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-13, 18:05:03 ♥ 0 Kommentarer



Nutte ♥ min älskade plutt.
Den här missen har funnits i våran familj sen han var kattunge,
han är så sjukt speciell och jag älskar han enormt!

YOU HELP ME JUST WHEN YOU SMILE.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-13, 18:01:21 ♥ Vardag0 Kommentarer



Sandra-lie ♥ Julian,
always and forever.

TRETTONDE JULI TJUGOHUNDRAELVA
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-13, 13:42:40 ♥ Vardag0 Kommentarer

Tjollahopp,
Julian har precis åkt till jobbet och jag sitter och tittar på familjen annorlunda. :) Kikar samtidigt på kryssning, tänkte ju åka med några kompisar när Julian fyller år. Funderar även på en tripp till storstan och grönalund för att umgås med Malin innan hon åker till barcelona och självklart träffa Keyvan.

Efter familjen annorlunda ska jag dra ett varv med dammsugaren och sen funderar jag på att gå ut och lägga mig i gräset med en bok. :) Har inga planer i övrigt. Julian jobbar till nio i kväll så :p Imorgon ska jag ev. vara barnvakt åt min kusin Marcus. Annars har jag inga planer då heller. haha!

Till helgen blir det ev. att åka på en tripp eftersom vi får låna bilen under helgen. Nu börjar programmet igen så vi skrivs senare! :) PUSS / S

DEN STORA DAGEN.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-12, 21:49:48 ♥ 0 Kommentarer

                                     


Den 31 december 2010 förlovade vi oss och den 9 maj i år friade Julian. Kyrkan är bokad den 7 juli 2012 och förväntningarna är höga. Än så länge har vi inte bokat någon festlokal men det lutar åt Pilbo bystuga, vi kommer ha en ganska stor fest med familjen och närmsta vännerna.

Till en början hade vi en gästlista på över 100 personer men vi har minskat ner den av olika anledningar. Det känns bra att bara ha dom absolut viktigaste närvarande. Man kan inte bjuda alla man känner. Vi har det mesta klart för oss, hur upplägget ska vara och så.

Jag har redan valt ut min brudklänning och den är bara så fin (a) jag har skorna och jag vet på ett ungefär vilken ring jag vill ha. Julian har sin kostym och vi har provsmakat menyn. I sommar kommer det inte bli så jätte mycket mer planering. Kikar på små saker och kollar upp priser på ex. bröllopsnatten och resan.

Till hösten kommer det sätta igång mer, redan i oktober ska vi på möte med catering firman och prata ihop oss mer. Och samma månad ska vi till resebyrån och kolla upp priser på våran dröm bröllopsresa. Kan avslöja att vi kommer hålla oss hemma i Sverige men uppleva något otroligt. :)

Sen i november börjar det bli dags att göra inbjudningarna, jag ska göra dom själv så det blir lite jobb med det. I december ska vi skicka ut dom så att våra nära&kära har en chans att boka in datumet i almenackan. Och när jul och nyår är över kommer tiden springa fram.

Det är en spännande resa att bara planera alltihopa och jag längtar tills dagen är här och jag är på väg upp för altargången tillsammans med mina bröder. (får rysningar av bara tanken) :D

Är det någon av mina läsare som är gift? Som kanske nyligen planerade ett bröllop och har några tips? Skicka en kommentar och ge mig förslag till bröllopsfesten, resan, bästa tårtan eller sånna saker. :)

Ha en bra kväll! PUSS / S


DAG 1 : EN PERSON SOM DU UMGÅS OFTA MED.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-12, 14:46:19 ♥ 0 Kommentarer



min julian såklart! ♥

30 DAGAR!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-12, 14:37:23 ♥ 0 Kommentarer

En bild på:
Dag 1: en person du umgås ofta med.
Dag 2: någon du älskar
Dag 3: någon i din släkt
Dag 4: en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: dej och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: som du aldrig lagt upp
Dag 8: En person som du saknar
Dag 9: Någon i din släkt
Dag 10: på ditt husdjur
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du har varit kär i
Dag 13: en/flera syskon
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: dina föräldrars bil
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: en bild från ditt fönster
Dag 19: En person som är snygg
Dag 20: din far
Dag 21: din mor
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: dina fötter
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: en bild från i vintras



MIDDAGS TIPS TISDAG.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-12, 14:27:18 ♥ 0 Kommentarer

Färsbiffar med fetaost ca 4 port.

400g färs
1 gul lök
200g fetaost
1 ägg
salt & peppar

Börja med att hacka löken och fetaosten i små bitar.
Blanda färsen med lök, fetaost och ägg i en bunke.
Krydda efter smak och forma biffarna i handen.

Stek på medelvärme i lite smör. Servera med kokt potatis och gräddsås ev. lingon

Enkelt & super gott :D


ÅSKA.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-12, 14:16:14 ♥ Vardag0 Kommentarer

Efter att ha fixat med bloggen i drygt tre timmar läste jag lite bok. Sen satte jag mig med en kopp te och skulle se på tv.. somnade och vaknade av åskan. Tittade på familjen annorlunda och tog det lugnt. Nu kom hjärtat precis hem från jobbet så snart blir det att laga mat. Dagens middag kommer komma som middags tips efter det här inlägget. :)

Efter maten blir det nog att diska och sen slänga sig i soffan och titta på film. Känner mig lite seg idag efter att ha vart vaken sen klockan sex. :p Kanske blir det en kvällspromenad om vädret bättrar på sig. Middags tips kommer snart och i kväll blir det nog ett inlägg för bröllops - kategorin. :)

PUSS / S

VAD VILL DU VETA?!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-12, 10:47:50 ♥ Vardag0 Kommentarer



Tänkte passa på att ha en frågestund nu när jag raderat alla inlägg. :P
Passa på att ta reda på sånt du inte vet eller kanske alltid vart lite extra nyfiken på.
INGA frågor är för dumma!

Skicka en kommentar eller ett mejl med din/dina frågor.
Publicerar svaren på söndag kväll!

([email protected]) PUSS / S

TOPP 3 LÄSNING I SOMMAR.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-12, 10:17:45 ♥ 0 Kommentarer

Tänkte dela med mig av 3 stycken böcker som ligger på min topp 10 lista just nu. Perfekt med lite sommarläsning för ex. lata dagar på stranden eller regninga dagar hemma i soffan! :)

NR 1 - syskon kärlek av Katarina von bredow
Ludvig & Amanda älskar varandra.
De vet att det är förbjudet - men de kan inte låta bli och inleder ett kärleksförhållande.
Ett förhållande som sargar och svider. Men som också ger skälvande lyckostunder.
Ända tills verkligheten tränger sig emellan dem.

NR 2 - innan jag dör av jenny downham
Sextonåriga Tessa har leukemi och vet att hon ska dö.
Vad ska hon göra under de månader hon har kvar?
Hon har så mycket som hon inte hunnit med, så hon gör upp en lista
över saker hon vill uppleva och göra innan hon dör.
Högst upp på listan står att vara tillsammans med en kille.

Innan jag dör är fylld av livskänsla. Den handlar om att ta farväl av livet
men också att leva det fullt ut.

NR 3 - ps jag älskar dig av Cecelia Ahern
Holly & Gerry har ett perfekt liv tillammans.
De är lyckligt gifta och bor i Dublin, nära släkt och vänner.
Varadgen flyter på och världen ligger öppen .. tror de.

Alla tre är svåra att lägga i från sig och när dom är slut vill man bara ha mer av dom. Trevlig läsning! :)

JAG & MIN BLOGG.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-07-12, 09:57:53 ♥ Vardag0 Kommentarer



Här har ni mig, en halv galen 23 åring. Bor i Falun tillsammans med min blivande man Julian och våra busfrön Nala & Findus ♥ Min blogg handlar om allt och ingenting. Ni som läser får följa med bakom kulisserna i mitt otroliga liv. :)



Namn: Sandra-lie
Född: 17 feb. 1988 i Falun
Ögonfärg: blå, grå
Hårfärg: Född blond men gillar att testa nya färger & frisyrer ;)

Gör: arbetssökande
Utbildning: omvårdnadsprogrammet (undersköterska)
Drömjobb: barnpsykolog eller barnmorska

Intressen: MUSIK ♥, dans, vänner, skriva, film
Idol: Avril Lavigne
Förebild: mina bröder ♥


9 maj 2011, Julian friar på minigolfbanan vid Slussen :)

I min blogg har jag olika kategorier ex.
*musik - här delar jag med mig av mina favorit låtar
*foton - fotograferar en hel del med min Nikon d- 5000 så kommer upp en del här med
*mat/motion/hälsa - jag har en svårinställd diabetes och skriver ofta om den, delar med mig av mat tips och motionstips :)
*nala&findus - mest till för min fästman när han är i norge och jobbar ^^
*veckans blogg - 1 gång i veckan publicerar jag en blogg som jag tycker ni borde kika på, kan även publicera just din blogg om du skriver en kommentar och beskriver varför just DIN ska få lite extra reklam. :D
*bröllopet - den 7 juli - 2012 gifter jag mig och kommer dela med mig av förberedelser mm :)

 
Nala och Findus :) (klicka på bilden för större format!)

Det är ett litet smakprov på vad som komma skall ;)
Hoppas ni ska tycka att det står något bra här iallafall. PUSS / S



RSS 2.0