100 dagar!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-03-31, 08:43:25 ♥ Viktnedgång1 Kommentarer

 

Jag har kommit fram till fyra mål som jag ska uppnå inom 100 dagar (börjar räkna från måndag). Idag är det 17 veckor kvar till bröllopet och när dom där 100 dagarna gått är det bara 19 dagar kvar.

 

Mina mål.

• gå ner 10 kg ca 1kg/vecka

• minska 20 cm över magen (kärleks-handtagen)

• hålla kvar mina rutiner gällande maten och träningen

• våga gå ute i 'mini-shortsen'

 

Och så funderar jag på att hitta på en utmaning för mig själv som jag ska utföra någon dag under dessa 100 dagar och när jag klarat av det ska jag unna mig t.ex. en ansiktsbehandling, massage eller varför inte fixa naglarna till bröllopet på en salong? ;)

 

Får se om jag kommer på någon bra! / Sandiie


I´m on my own, nothing can go wrong when I´m standing strong!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-03-30, 15:09:13 ♥ Viktnedgång0 Kommentarer


12-03-30
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-03-30, 13:07:34 ♥ Viktnedgång0 Kommentarer

 

Hej,

Det har varit dåligt med uppdatering här pga att vårat internet inte har fungerat sedan det var strömavbrott för några dagar sedan. Träningen och maten har fungerat riktigt bra den senaste veckan och trotts att vi stoppat i oss onyttigheter har måttbandet minskat! :)

 

Jag har ändrat mina matvanor en anning:

Frukost Havregynsgröt och 3/4 dl osötade bär och 1 dl minimjölk till det tar jag 3 st omega tre kapslar.

Lunch/Middag 1 knytnäve (ca 100g) proteinrik kost - kött, fisk, fågel, skaldjur, ägg mm

1 knytnäve grova grönsaker - brocoli, blomkål, majs mm (istället för potatis, pasta eller ris)

1 handlflata sallad.

Mellanmål Naturdiet smoothie eller en Alevo shake

Kvällsmål Kesella med osötade bär, keso och grönsaker eller makgrill.

 

Största skillnaden är att jag utesluter BRÖD, PASTA, POTATIS & RIS och att jag äter VARTREDJE timme. :) Just för att jag äter så pass ofta har det vart enkelt att minska portionerna utan att jag känner mig hungrig.

 

Mina mått idag:

Byst 97cm

Midjan 89cm

Magen 109cm

Lår 64,7cm

Överarm 34,3cm

 

Och vågen står på - 2,6 kg sen jag vägde mig sist. :)

 

Jag har även tagit nya bilder idag som jag ska jämföra med bilderna jag tog förra månaden. Dock har jag inte bestämt mig ännu om jag ska lägga ut dom eller inte. Mår galet dåligt över hur jag ser ut och tycker det är riktigt jobbigt att bara ta bilderna. Men som sakt jag har inte bestämt mig än.

 

Har hunnit med en SVETTIG powerwalk på 40 minuter idag också. Kanske blir att ta en till senare. ;) Snart ska jag fixa mat och sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda!

 

/ Sandiie


12-03-23
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-03-23, 12:48:34 ♥ Vardag1 Kommentarer

 

Jag har tappat all motivation till träning, fasta mattider och energin är som bortblåst. Jag är fast besluten att gå ner i vikt, fast besluten att minska dom där få centimetrarna så jag slipper sy om brudklänningen MEN motivationen finns inte! :(

 

Ska försöka ta mig ut på en promenad senare idag iallafall.

/ S


Dåliga vanor.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-03-22, 00:15:01 ♥ Viktnedgång0 Kommentarer

Maten, den har alltid varit min största fiende men samtidigt en nära vän.

Händer något roligt firar vi med en god middag på en fin resturang, händer något jobbigt beställer vi hem pizza, köper en extra stor påse godis och hoppas att känslan på insidan ska bedövas.

 

Så länge jag kan minnas har min största drog varit maten, den har tröstat och den har straffat. Maten är mitt vapen. Hur jag än beteer mig får den mig att må dåligt. Mat och min hjärna passar inte ihop.

 

Jag önskar att jag kunde bryta detta mönster, istället för att 'trösta' mig med maten som ändå får mig att må sämre efteråt kunna åka till gymmet och köra tills jag inte orkar mer. Men återigen har mina dåliga vanor kommit tillbaka och jag kan bara hoppas att jag snart lyckas bryta mig loss.

 

Jag måste försöka ta tag i mig själv. I det här som får mig att skada mig själv hela tiden. Jag måste tillåta mig själv att börja leva. Börja tro på att jag förtjänar det.

 

 


12-03-21
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-03-21, 15:23:56 ♥ Vardag0 Kommentarer

Det märks att jag inte mår så bra just nu, sen i lördags eftermiddag har jag gått ner ca 1,6 kilo. Det är säkert en vikt jag kommer att lägga på mig igen när måendet vänder.. det är inte lätt att få till det med maten nu. Mår illa och har magknip. Sömnen är inte heller som den ska, då jag sover oroligt på nätterna är jag trött hela dagarna och kommer inte upp ur sängen förens efter elva på förmiddagarna. Idag vaknade jag efter ett. /:

 

Har hittils inte ätit idag men ska strax försöka få i mig lite bacon. Efter maten ska jag ta en dusch så kanske jag blir lite piggare. Skulle vilja gå ut och gå men har ingen energi till det. Får se när jag är tillbaka på banan igen! / S


MED MÅTTBANDET I HÖGSTA HUGG.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-03-18, 09:22:08 ♥ Invägningar0 Kommentarer

 

FYY! Det syns på måttbandet att det vart mycket slarv med maten, inte för att vi ätit dålig mat eller mycket godis utanför att JAG slarvart med storleken på portionen och tiderna. Äter extremt lite på morgonen/lunchen och äter en jätte portion för att jag är så hungrig på kvällen. /:

 

Ska ändra på det i veckan, NU ska jag komma tillbaka till mina fasta mattider och lika stora portioner. Tänkte ialf dela med mig av dom hemska måtten som egentligen gör att jag vill krypa in i en vrå och aldrig komma ut igen. Vill egentligen inte visa er men jag har lovat att skärpa mig och för att ni ska se att det händer nått måste ni ju få veta måtten.

 

Håll i er..

 

Byst 101cm

Under byst 87cm

Midjan 94,6cm

Under naveln (där jag är som störst på överkroppen) 111cm

Rumpan 116cm

Lår 65cm

Ovanför knä 48cm

Vrist 24cm

Överarm 35cm

Handled 19,5 cm

 

 

USCH! Inte konstigt att jag äcklas när jag ser mig i spegeln. Men nu ska jag komma tillbaka till träningen, nu får det vara slut på sjukdommar och skippa träning för att jag är trött. KÖR BARA KÖR!


12-03-18
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-03-18, 08:38:15 ♥ Vardag0 Kommentarer

 

 

Från och med idag är lösenordet borta på denna blogg!

För er som vill läsa om allt annat i livet än min viktresa,

er hänvisar jag hit --- > http://likaalovestory.blogg.se

 

en lösenords skyddad blogg. (samma lösenord som det var på denna.) fråga om du inte har det, bara vissa som får det!!

 

Lämna en kommentar eller skriv på facebook för användar uppgifter!

PUSS / S


SKÄRPNING!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-03-18, 08:30:33 ♥ Viktnedgång0 Kommentarer

 

Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera om hur det går med vikten,

länge sen jag la upp veckans invägning mm.

Och jag LOVAR att jag ska bli bättre på det.

Från och med imorgon ska denna viktblogg vara tillbaka!

 

Är det något spec. ni vill att jag ska skriva om?

Har ni några frågor?

Lämna en kommentar till detta inlägg så svarar jag! :)

 

PUSS / S


Socker och andra onyttigheter.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-03-07, 20:57:42 ♥ Viktnedgång0 Kommentarer

 

 

Jag & min sambo har sakt att under denna månad ska vi avstå ALL skräpmat. Inga goda nuggets från donken (även fast jag äter dom med äppelbitar istället för pommes), inga pizzor eller annat skräp. Fungerar bra om man bortser från att vi ätit kina mat engång. Tänkte ta detta steget längre och avstå godis, chips och andra snacks. Popcorn kommer jag behålla i mina skåp för dom kan man tillaga nyttigare hemma. ;)

 

Jag mår ofta dåligt efter att jag ätit godis, blir slö och får lätt huvudvärk så att avstå från skiten borde inte vara så himla svårt. Desutom har vi ju kommit igång med träningen på gymmet så bra så varför förstöra den med onyttigheter? Frukt och grönsaker är ju minst lika gott. :)

 

Så från och med nästa vecka ska jag utesluta godis, fikabröd och sånt 'äckligt'. Om någon fyller år kan man ju fika lite men man behöver inte en bulle och cola/fanta för att vara social med sina vänner! Jag har kommit till en punkt i livet där jag känner att JAG och MITT välmående är VIKTIGAST.

 

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min underbara karl och kika på Greys Anatomy. En ny säsong börjar ju idag! :) Ha en fortsatt bra kväll så skrivs vi imorgon. Puss / S




RSS 2.0