TISDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-10-11, 12:14:34 ♥ Vardag0 Kommentarer

Oj vilken dålig uppdatering det har varit från min sida. Har varit upptagen HELA helgen, ganska ovanligt men ack så skönt. :)
FREDAG: Jag & Julian firade ett årsdag, blev en tripp ner på stan för att uträtta ärenden, lunchade med Daniela & Didrik. Sen träffade vi mamma för att köpa present till morfar. Stötte på Samuel och så gick vi och fikade. När vi var klara på stan skulle vi åka hem och göra oss klara för att gå ut och äta och gå på bio men blev så trötta så vi hyrde film och åkte hem istället. Blev en myskväll i soffan och ett årsdagen blev så där bra som vi ville fast med mysbyxor på. ;) ♥
LÖRDAG: Fick låna bilen för att åka till rättvik och gå på marknad, hämtade trollungen Olivia och åkte sen i väg. Satt och sjöng barnsänger hela vägen dit och väl där blev det karuseller, sockervadd, korv, ballong och baconchips. På vägen hem blev det smurf-sång innan Olivia somnade i baksätet med sin ballong. När vi kom hem på kvällen kollade vi på fler filmer och bara slappa. Det var behövligt! :)
SÖNDAG: Morfar fyllde 80 år och det firades hela dagen med smörgåstårta, fika, släkt, skratt, whiskey och annat gött! :) När vi kom hem käkade Julian köttbullar och vi kollade på film. Somnade gott efter en lång och härlig helg med mycket roligheter. :)
MÅNDAG: Jag låg i sängen större delen av dagen, mådde illa och frös. Mot kvällen tog vi en promenad in till stan, gick till grönan, pysslade lite och pratade med Elisabeth. Gick hem vid tio tiden och åt kvällsmat, sen blev det att se på tv och bara ta det lugnt.
Idag ska älsklingen på utbildning och sen jobba natt så jag tänkte passa på att städa och ha en 'ta - hand - om - sandra - kväll' en lång skön dusch, hårinpackning, nagelfix, te, ljus och tjej film. :)
Resten av veckan ser ut som så att imorgon: träna, torsdag: träna, tvätta & packa. På fredag åker vi till KARLSKOGA och träffar Chris och STÅR I STUDION ;D (eller .. JAG ska stå i studion!)
Nu ska vi äta lite. Ha en bra dag! PUSS / S

1 ÅR TILLSAMMANS MED VÄRLDENS FINASTE ♥
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-10-07, 00:01:49 ♥ Vardag0 Kommentarer

 

Julian, jag älskar dig av hela mitt hjärta.

Hoppas på många fina år tillsammans med dig. ♥


TORSDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-10-06, 14:12:20 ♥ Vardag0 Kommentarer

Jag har precis diskat upp det lilla som fanns, dammsugit och torkat golven. Bara golven torkat ska jag fixa med Danielas present. Hjärtat kommer nog hem snart också, ska få i oss nån mat och sen göra oss klara. Förbi blomsterriket och sen hem till svärmor&svärfar och gratta 18 åringen. :) ♥

 

Blir nog en slapp kväll sen, imorgon är det först sjukhuset som gäller, sen handla present åt morfar med mamma, på möte och sen hem och göra sig klar för 1års firande med min fina älskling. :) Ska kolla upp vad det går för filmer på bio också! :)

 

Ha en bra dag alla så skrivs vi kanske senare i kväll. PUSS / S


ONSDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-10-05, 22:58:08 ♥ Vardag0 Kommentarer

Idag har jag haft besök av bellsi en stund, tagit två promenader, färgat håret, duschat och sen sett på tv. Älsklingen har kommit hem från jobbet, vi ska äta popcorn & se film. :)

 

Imorgon fyller min svägerska 18 år så det blir att fixa hennes present och gratta henne, ev, träffa carro en sväng och sen får vi se. På fredag har jag och älsklingen vart ett par i 1år och det ska vi fira med middag & bio. På lördag blir det rättviksmarknad och på söndag fyller min morfar år. Full fart!

 

8 dagar kvar tills vi åker också! u n d er b a r t :)

Nu ska jag se film och mysa. God natt / S


ALLA BEHÖVER KÄRLEK..
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-10-05, 13:50:48 ♥ Vardag0 Kommentarer

Igår fick vi veta att en person som kallat sig våran vän snackar så mycket skit att det är ett rent under att folk tror på det. Hon snackar om MITT liv som om hon levt det, som att hon vet vad som hänt eller inte. Bara för att jag inte har bevisat för henne att saker har vartit som det vart så är det lögn. Men då måste ju hela hennes existens vara en lögn? Människan driver mig till vansinne och hon är inte ens värd det.
Det värsta är inte att hon snackar om mig, har hon inget bättre för sig så visst snacka på om jag nu är så intressant. Men när hon säger till folk att Julian har våldtagit tjejer då har hon gått för långt .. jag VET att han skulle aldrig göra någon illa. Alla som känner honom VET att han inte skulle det.
Ett sånt här rykte kan förstöra en människas liv om ryktet når fel öron. Hon har förstört tillräckligt. Och jag svär vid allt jag äger och har att om hon förstör hans liv, mitt liv med sitt skitsnack så kommer jag bli en olycklig människa. Det är inget hot, det är ett löfte. Förstör hon min familj är hon ute på hal is.
Min älskling, jag kommer stå bakom dig oavsett vad.
Jag älskar dig och litar på det du säger. ♥

ELISABETH HOLM.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-10-03, 21:13:30 ♥ Vardag0 Kommentarer

Jag har bara en sak att säga, Elisabeth Holm är den härligaste kvinna jag mött i hela mitt liv. Mår man dåligt och är nere på botten får hon en att sakta börja klättra mot toppen igen. Hon finns där i glädje och sorg och hon får mig att växa som människa. Man mår alltid lite bättre efter ett samtal med henne. ♥

 

Nu ska vi koppla in nya tv:n och se på 'passion of the christ' godnatt folket! / S


TILLÖKNING I FAMILJEN ENGLUND/TJÄRNÅS.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-10-03, 16:36:09 ♥ Vardag0 Kommentarer

Blev en lagom start på simningen måste jag säga, ½km körde jag idag och då var jag inte slutkörd. Imorgon ska jag öka med minst 10 längder!! Efter simningen åkte vi ner på stan, skulle fixa lite på 3. Det vi behövde hade inte dom men vi ska få våra skyddsskal imorgon :D som vi har väntat! (fick dom gratis när vi köpte telefonerna, men då var dom tillfälligt slut)

 

Får se om det blir att köpa sån där sladd till telefonen/bilen på klases istället. Hur som helst sprang vi in på expert och skulle kika lite bara då min älskade gamla burk gett upp. Slutade med att vi snart kommer få en 50-tums plasma tv som inneboende. Tur att Falukommun bokar min sambo på massa jobb så att det inte svider i plånboken! :p

 

Bara dom kommit med tv:n (gratis hemkörning fick vi,haha) så ska vi åka ner på stan igen. Ska gå till grönan och prata med Elisabeth. Så ska vi väl få i oss någon form av mat och sen blir det hem och koppla in tv:n och bioljudet och se en film.

 

En helt ok måndag måste jag säga! :D

Ha det bra resten av dagen så ska jag fixa med lite annat. PUSS / S


MÅNDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-10-03, 07:36:45 ♥ Vardag0 Kommentarer

Vaknade FÖRE klockan idag, piggare än vanligt och taggad som bara den. Gårdagen är inte ens värd att nämna eftersom jag sov större delen av dagen/kvällen & natten. Trött och slut människa, ja! Men idag tar jag nya tag. Snart ska jag ställa mig och steka bacon, göra äggröra och koka te. Efter en riktigt bra LCHF frukost ska jag göra mig klar för att ragga prakttikplats på sjukhuset. Håller ni tummarna för mig?

 

När jag fått min vilja igenom ;) ska jag dra med mig älsklingen till lugnet och simma. ÄNTLIGEN ska jag ta mig i kragen och börja igen. Välbehövligt! Efter det blir det att kolla efter en sladd till telefonen på 3 så man kan spela upp musik i bilen när vi ska åka till Karlskoga. :) Sen hem och diska, plocka undan & dammsuga + torka golv.

 

Måste hitta på nått gott till lunch & middag också, förslag? :)

Ha en bra dag! PUSS / S

 

T, om du är den jag tror så tack för kommentaren. Kul att du hörde av dig!


SOL, FEST & OROLIGA FÖRÄLDRAR.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-10-01, 19:46:26 ♥ Vardag0 Kommentarer

Jag har legat i soffan med Findus och sett några avsnitt av den nya serien ' sol, fest & oroliga föräldrar' snacka om att det är uppgjort som tusan.. klart som f*n ungarna vet att föräldrarna är med och så. Herre gud! Men lite små kul att se på ialf när det inte finns nått annat.

 

Jag tänkte gå och duscha, fryser som fan. Sen blir det att hoppa i min onepice och mysa. När älsklingen kommer hem ska vi se film och äta pizza. Tror det får bli en tur till lugnet imorgon och simma efter alla onytigheter denna helg. ;) Ha en fortsatt bra lördags kväll så hörs vi imorgon. PUSS / S


LÖRDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-10-01, 13:47:54 ♥ Vardag0 Kommentarer

Fredagsmyset blev inte riktigt som planerat men mycket bättre. :) Fick ett telefonsamtal av våran fina vän Chris som berättade att han skulle landa i Falustad om 2½ timme och var sugen på att hitta på nått. Så istället för att hoppa i mjukisbyxorna och äta godis blev det på med partyskorna, slänga i färg i håret och göra sig redo för en öl på stan.

 

Mötte upp Chris som hade med sig sin mamma som var sjukt trevlig och sin brors tjej (?) Nathalie. :) Gick in på Pitchers och tog en cider, dom andra drack så klart den där  ölen :P Snackade massa om allt och ingenting, störst var iallafall snacket om MIN låt! Jag blir berusande lycklig av bara tanken ... och att det hela skulle bli en affärsgrej mellan mig och chris som musiker kunde jag inte ens drömma om när jag skrev texten. :)

 

Efter lite cider, öl och en drink tog jag älsklingen i handen och vandrade hem. Väl hemma lagade vi mat, köttbullar & makaroner ;D inte ett dugg LCHF godkännt men det var inte ölen heller. Efter att ha ätit och snackat om en massa saker somnade vi gott i sköna sängen.

 

Imorse blev det frukostmys och sen fick jag en härlig fotmassage, nu är älsklingen på väg till jobbet och jag ska spendera dagen i soffan och bota resterande förkylning. Den blev väl inte direkt bättre av gårdagen men det var det så värt. ♥

 

Nu ska jag mysa med Findus som står och trampar på mig ;) ha en bra dag!

PUSS / S




RSS 2.0