TISDAG
copyright © .blogg.se 2011-10-11, 12:14:34 ♥ Vardag0 Kommentarer

Oj vilken dålig uppdatering det har varit från min sida. Har varit upptagen HELA helgen, ganska ovanligt men ack så skönt. :)
FREDAG: Jag & Julian firade ett årsdag, blev en tripp ner på stan för att uträtta ärenden, lunchade med Daniela & Didrik. Sen träffade vi mamma för att köpa present till morfar. Stötte på Samuel och så gick vi och fikade. När vi var klara på stan skulle vi åka hem och göra oss klara för att gå ut och äta och gå på bio men blev så trötta så vi hyrde film och åkte hem istället. Blev en myskväll i soffan och ett årsdagen blev så där bra som vi ville fast med mysbyxor på. ;) ♥
LÖRDAG: Fick låna bilen för att åka till rättvik och gå på marknad, hämtade trollungen Olivia och åkte sen i väg. Satt och sjöng barnsänger hela vägen dit och väl där blev det karuseller, sockervadd, korv, ballong och baconchips. På vägen hem blev det smurf-sång innan Olivia somnade i baksätet med sin ballong. När vi kom hem på kvällen kollade vi på fler filmer och bara slappa. Det var behövligt! :)
SÖNDAG: Morfar fyllde 80 år och det firades hela dagen med smörgåstårta, fika, släkt, skratt, whiskey och annat gött! :) När vi kom hem käkade Julian köttbullar och vi kollade på film. Somnade gott efter en lång och härlig helg med mycket roligheter. :)
MÅNDAG: Jag låg i sängen större delen av dagen, mådde illa och frös. Mot kvällen tog vi en promenad in till stan, gick till grönan, pysslade lite och pratade med Elisabeth. Gick hem vid tio tiden och åt kvällsmat, sen blev det att se på tv och bara ta det lugnt.
Idag ska älsklingen på utbildning och sen jobba natt så jag tänkte passa på att städa och ha en 'ta - hand - om - sandra - kväll' en lång skön dusch, hårinpackning, nagelfix, te, ljus och tjej film. :)
Resten av veckan ser ut som så att imorgon: träna, torsdag: träna, tvätta & packa. På fredag åker vi till KARLSKOGA och träffar Chris och STÅR I STUDION ;D (eller .. JAG ska stå i studion!)
Nu ska vi äta lite. Ha en bra dag! PUSS / S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0