12-04-30
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-30, 11:28:42 ♥ Vardag0 Kommentarer

 

Helgen kom och gick i en rasande fart, vi hann åka 146 mil, shoppa på ullared (super fina ljus till bröllopet bla.), mysa med min pappa ♥, äta gott, rå om varandra, skratta & njuta. Vi hann se halva göteborg och göteborg centrum 70 gånger då vi bara körde fel. :p Vi sov en natt i bilen och en natt hemma hos pappa. Vi var ute och gick längst stranden och njöt av solen. (har fått lite färg i ansiktet)

 

Idag har vi hunnit städa, packa upp och slänga allt i tvätten. Snart ska vi åka och låna bilen av mamma och hennes gubbe så ska vi storhandla. Ikväll ska vi grilla och cykla till gruvan och kika på brasa. Blir ganska lugnt, bara jag och min fina karl. :) ♥

 

För den som vill se bilder från våran resa finns dom här ↓

http://likaalovestory.blogg.se !!

 

Nu ska jag mysa med mina hårbollar och ta det lugnt en stund. / Sandiie


Yeey.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-25, 13:06:25 ♥ Vardag0 Kommentarer

 

Nu har jag nyss ätit mellanmål/lunch efter ett svettigt pass på gymmet. Dom första fem minutrarna kändes det som jag skulle tuppa av men när jag klev av crosstrainern och fick nya maskiner/övningar kändes det bättre.

 

Instruktören jag hade idag var TOPPEN. (alla som gymmar på actic i falun borde testa Emelie) Har fått en del roliga övningar med boll och några parövningar eftersom jag oftast tränar tillsammans med julian.

 

Nu ska jag slänga mig i duschen och göra mig klar för en eftermiddag med mina svägerskor! :) / Sandiie


Kluven.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-25, 09:13:35 ♥ Vardag0 Kommentarer

 

Har en inbokad PT tid på gymmet men har sånt tryck över bröstet att jag knappt kan andas. Hjärtat slår i minst 780 och jag känner mig lite yr. Vet varför men osäker på om jag vågar träna iallafall. Skulle vilja för att släppa på lite negativ energi och bli lite gladare och piggare men man vill ju inte svimma där inne?

 

Åker dit iallafall så kan hon gå igenom tränings-programmet även om jag inte testar maskinerna/övningarna idag!? Åh.. vet inte hur jag ska göra.


Den lilla vita.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-24, 12:15:59 ♥ Före&Efter bilder0 Kommentarer

 

 

 

En söt liten sommarklänning / tunika. :)

Passar med leggins och skinjacka

eller

bara ben, convers och jeansjacka. ;)


tisdag.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-24, 08:58:53 ♥ Vardag0 Kommentarer

 

Det blev inte mycker mer än träning gjort igår, energin tog liksom slut. Men vi skötte mattiderna och var nöjda med träningen så det är alltid något. ;p

 

Idag tänkte jag dansa lite affro-dans som träning, får se hur det går med mina ben som fick sig en omgång dom sent glömmer igår! Annars känner jag mest i armarna och axlarna.

 

Ska på instruktörstid imorgon fm och sen simma. Kommer bli skönt att plaska runt ett tag, var länge sen jag ens satte min fot inne i simhallen nu. /:

 

Efter träningen imorgon ska jag hem till min bror och hans tjej, jag & linda ska ut och gå och senare kommer min andra brors tjej och så ska vi prata bröllop och fika. ♥

 

Idag spenderar jag tid med att fixa musik till bilresan på fredag, har bränt en skiva med pappa&dotter danslåtar också så jag och pappa kan välja tillsammans. Nu ska jag fixa ett mellanmål och fortsätta hitta bra musik! :)

 

Ha en bra dag så kanske vi skrivs senare! / Sandiie


måndag.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-23, 07:52:23 ♥ Vardag0 Kommentarer

 

Godmorgon solstrålar,

trotts grått och kallt höstväder känner jag mig lika lycklig och sprallig som en solig vårdag!

Frukosten är uppäten (havregrynsgröt m. linfrön och osötade bär och ett kokt ägg) vitaminerna är tagna och träningsväskan packad. Bussen går 8.05 och jag längtar tills jag är inne på gymmet och får köra slut på mina muskler.

 

Efter gymmet blir det att uträtta några ärenden, polisstationen och skicka efter papper från brottsregistret inför ett arbete som jag ska söka, skatteverket och skicka efter papper för hindersprövning, sånt man måste fixa om man ska gifta sig om 13 veckor och 6 dagar. ;)

 

Sen blir det hem och rensa förrådet och kanske hitta på några sommarkläder, om jag kan ha dom. Står fyra sopsäckar fulla med kläder som vi inte kan ha där nere! Skönt att det är för stort och att det inte är många dagar kvar tills vi åker till pappa och tar en sväng förbi ullared!

 

Nu ska jag ta på mig ytterkläderna och gå till bussen! Vi kanske skrivs senare.

/ Sandiie


Veckoplanering
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-22, 19:59:38 ♥ Vardag0 Kommentarer

 

Denna vecka har varit så DÅLIG i tränings syfte och mat.

Men som tur är kan man ALLTID ta nya tag.

 

Min vecka kommer vara fylld av träning och annat att göra men det är precis så jag vill ha det.

 

måndag - gym på förmiddagen, polisen och fixa papper från brottsregistret, skatteverket och fixa hindersprövning till bröllopet, städa förrådet, powerwalk på kvällen

tisdag - löpbandet på morgonen, jobbsök + fixa med papper

onsdag - gym på förmiddagen + simning

torsdag - gym på förmiddagen, arbetsförmedlingen på rekryteringsträff, tvätta, städa och packa

fredag - söndag - Uddevalla/ullared och pappamys. :)

 

Jag ser fram emot denna vecka! Nu ska jag ha söndagsmys med min fina pojkvän. / Sandiie


Invägning v.3
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-19, 12:21:54 ♥ Invägningar0 Kommentarer

 

 

Den här veckan har jag inte tränat någonting, jag har vart dålig på att äta var 3:e timme och det syns på måttbandet.

 

Dom flesta ställen jag mäter på är det ingen skillnad alls sen förra veckan (varken upp eller ner) men på tre ställen har jag minskat väldigt mycket tycker jag med tanke på att träningen uteblivit helt.

 

Bröst - 3cm

Midjan - 6cm

Kärlekshandtagen - 1 cm

 

Jag ska inte säga att jag är nöjd med veckan, eftersom min motivation vart nere i botten och jag inte har skött mig som jag ska MEN jag kan ju heller inte klaga eftersom att jag inte gått upp nått utan faktiskt minskat 10cm totalt. :)

 

Samlar krafter under helgen, ska försöka komma ut på powerwalks iallafall och så ska jag försöka äta så bra som möjligt resten av veckan så får jag ta nya tag med träningen på måndag! Kör bara kör!

/ Sandiie


...
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-17, 13:00:31 ♥ Vardag1 Kommentarer

 

Jag behöver motivation.

Den senaste tiden har jag mest sovit,

får ingen ork att träna, har svårt för maten och vill helst bara dra nått gammalt över mig!

 

Jag blir stressad av hur fort tiden går, att snart är mina hundra dagar förbi och jag ligger som förlamad och stirrar i väggen. Vart tog min motivation vägen? :(


12-04-16
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-16, 18:45:39 ♥ Vardag0 Kommentarer

 

Det har ramlat in en del kommentarer med frågor dom senaste dagarna,

så tänkte ha en frågestund! Passa på att fråga det ni vill veta, svarar på ALLT.

/ Sandiie


TACK
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-15, 16:59:47 ♥ Vardag0 Kommentarer

 

Jag vill bara säga tusen miljoner gånger TACK till alla er som stöttar, tror på mig och överröser mig med komplimanger. Ni betyder så oerhört mycket trotts att jag inte vet vilka ni är. ♥

 

 


Svar till Lollo
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-15, 16:49:37 ♥ Vardag0 Kommentarer

 

Mina träningskläder är köpta på stadium och stuprörs jeansen i storlek 38 är köpta på new yorker. :) Alla butiker har ju olika storlekar men på hm har jag 38/40 beroende på modell. Kram till dig


Svar på kommentarer!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-14, 20:25:35 ♥ Vardag1 Kommentarer

 

Jessica - måste vara ett tag sen du såg mig isåfall. Och sen när vet du va jag har för storlek på mina kläder? Du kan få bildbevis om du inte tror mig. Jag kan med huvudet upprätt stolt medela att jag visst kommer i en 38:a!

 

Anonym - Jo jag har en till blogg, lösenordsskyddad så vill du ha lösenordet vill jag nog veta vem du är först och kanske få en mejl som jag kan skriva till ;) Vill inte lägga ut lösenordet här då det skulle vara helt meningslöst att ha en lösenordsskyddad blogg. :) Kram till dig


12-04-13
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-13, 11:24:45 ♥ Vardag2 Kommentarer

 

Idag var jag uppe med tuppen, åt frukost med älsklingen innan han skulle till jobbet och jag till gymmet. Jag har alltid tyckt att det är så jobbigt att åka dit ensam och hela tiden stått över träningen för att julian inte kan vara med. Men idag tog jag tag i saken och från och med nu kan jag se min gym-tid som egentid dom gånger han jobbar. :) Så stolt över mig själv!

 

Gick/sprang på löpbandet i 60 min (-361cal.) och hela tiden hade jag ett leende på läpparna för träningsbyxorna jag fick i mitt påskägg (har legat i garderoben en vecka) är redan förstora och det är stl 38 ;p Känns super skönt!

 

Jag har nyss duschat och sitter nu och väntar på bussen, ska åka till mamma och gå ut och gå med hunden och fixa en present till min kusin. :) Får se när jag kommer hem och vad det blir att göra då, kanske skriver jag nån rad här annars skrivs vi igen under helgen!

 

Ha en bra fredag. puss / Sandiie


12-04-12
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-12, 20:55:11 ♥ Vardag0 Kommentarer

 

Den här veckan har inte varit en bra vecka i tränings-syfte. Jag har legat hemma och latat mig och inte alls haft energi till någonting. Jag har till och med stoppat i mig lite godis. MEN jag har inte druckit någon läsk (har jag utmanat mig själv så har jag!)

 

Det går jätte bra att bara dricka vatten och jag uppskattar det mycket mer nu än jag gjorde förut. Då tyckte jag till och med att det var äckligt :p Efter att ha gjort veckans invägning känner jag återigen hur motivationen kommer tillbaka till mig och jag satsar på ett svettigt träningspass imorgon! :)

 

Nu ska jag mysa med min fina pojkvän. / Sandiie


Invägning v.2
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-12, 20:48:12 ♥ Invägningar0 Kommentarer

 

Herregud, jag har inte varit på gymmet en endaste gång den här veckan MEN måttbandet visar ett ganska stort minus iallafall. :D

 

Bröst 103 cm (ingen skillnad)

Överarm 35cm (- 1cm)

Handled 17cm (-1cm)

Midjan 89cm (-2cm)

Kärlekshandtagen 106cm (-3cm)

Rumpan 114cm (-1cm)

Lår 61cm (-5cm)

Överknä 43cm (-3cm)

Vrist 23cm (ingen skillnad)

 

Jag är så nöjd med mig själv!

Jag har vart sur och besviken på mig själv pga att jag inte kommit iväg till gymmet men efter att ha sett resultatet från denna vecka kan jag inte sitta hemma och sura. Fantastiskt. Ser fram emot nästa veckas invägning!! :)


Från 42 till 38.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-11, 16:39:05 ♥ Vardag1 Kommentarer

 

Idag har jag gjort en liten rensning i min garderob, gjorde det för inte så länge sen men dom senaste 14 dagarna har mycket hänt på kroppen. Mina 'tjockis-tröjor' som hade storlek XL eller L ligger nu i en sopsäck. Tur att vi ska åka till Ullared när vi hälsar på min pappa om tre veckor.

 

Insåg också att jag kan behöva en och annan byxa .. mina 42:or glider av höfterna. Bytte ut mina träningsbyxor till storlek 38 , en fantastisk känsla. Och när jag fick på mig dom där tajta jeansen i storlek 38 höll jag på att tappa hakan. Lycka!

 

Nu ska jag kika på några avsnitt sex in the city och bara ta det lugnt. / Sandiie


Bara att ta nya tag imorgon!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-10, 00:10:34 ♥ Vardag0 Kommentarer

 

Träningen gick på skit idag, istället åt jag en halv pizza och lite lösgodis. MEN som jag bestämt drack jag ingen läsk. Efter en hel dag och halv natt med massa bråk tyckte jag att jag förtjänade att slänga mig i soffan och äta nått jag verkligen ville ha. Nu i efterhand inser jag ju att jag som vanligt bara straffat mig själv med maten. /:

 

Mår jätte illa och har kräkt.. ändå har jag en halv pizza i kylskåpet och godis på soffbordet! Får helt enkelt ta nya tag imorgon då jag har en PT tid på gymmet. Gillar inte sånna här dagar då hela kroppen skriker efter onyttigheter fast att hjärnan vet att jag kommer må skit i efterhand. Men men .. finns inte så mycket att göra i efterhand.

 

Nu ska jag dricka te och sen sova! / Sandiie


UTMANING nr. 3
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-08, 09:39:30 ♥ Utmaningar2 Kommentarer

 

Läsken, en dryck jag tycker lite extra mycket om. Det är smaksatt och det har kolsyra + att det är beroende framkallande! Min stora svaghet var länge coca-cola men så bestämde jag mig för att sluta dricka och höll upp över 60 dagar. Sen har jag tillåtit mig att dricka det ibland. Och så har det ju blivit några glas påskmust nu.

 

Min nya utmaning är att INTE dricka läsk fram till midsommarafton. Några i min fam. har sakt att dom ska hålla sig borta från all alkohol tills dess men jag dricker nästan aldrig så jag hakar på fast med läsken ;) Från och med måndag (imorgon) framtills midsommarafton blir alltså min utmaning att hålla mig borta från all sorts läsk!

 

/ Sandiie


Spännande insikter!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-08, 09:32:56 ♥ Vardag0 Kommentarer

 

 

Igår var vi hemma hos min mamma och firade påsken. Och där insåg jag någonting viktigt. Dom senaste 14 dagarna har jag inte ätit kolhydrater och mitt blodsocker har blivit jätte bra. Igår åt jag inte heller kolhydrater MEN jag åt 5 st godisbitar och drack några glas påskmust. Vid ett tillfälle tog jag bara blodsocker och inget insulin och gissa vad?!

 

Blodsockret blev inte högre! Alltså har jag insett att jag kan INTE äta tex. bröd, pasta, potatis, ris eller skräpmat för då blir blodsockret riktigt högt. Men av lite godis och lite läsk händer inte så mycket så länge jag håller mig borta från kolhydrater! Jag tycker det känns fantastiskt och befriande att mitt blodsocker blivit bättre.

 

Dock lite udda att jag kan äta godis som är proppat med socker UTAN att blodsockret går upp. Med den insikten i bagaget innebär det självklart att jag kan släppa lite på min oro när jag stoppar i mig en glass eller en chokladbit. Men det innebär inte att jag kommer börja stoppa i mig massa onyttigheter igen! Ibland, självklart men inte jämt. :)

 


Invägning v. 1
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-05, 23:08:13 ♥ Invägningar0 Kommentarer

 

Jag börjar om med mina veckorapporter med vikt och mått. Från och med nu kommer ni få en uppdatering på torsdagar och jag kommer använda mig av måttbandet INTE vågen. Ska fixa en ny 'invägningsbild' tills nästa vecka.

 

Så denna vecka när jag mätte mig fick jag ytterligare några - sen sist. :)

Bröst 103cm (dom verkar gå upp och ner hela tiden, användar alltid samma träningsbh när jag mäter!)

Överarm 36cm

Handled 18cm

Midjan 91cm

'Kärlekshandtagen' 109cm

Rumpan 115cm

Lår 66cm

Över knä 46cm

Vrist 23cm

 

Jag är nöjd med veckans resultat och jag hoppas att nästa vecka ger lika bra resultat trotts att det blir påskmiddag i helgen. :) Har ju valt bort godis denna påsk så det borde hålla sig på - !!

Nu ska jag borsta tänder och sova, imorgon bitti blir det ett gympass. / Sandiie


En godisfri påsk!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-05, 18:21:49 ♥ Vardag0 Kommentarer

 

I år har vi bestämt oss för att inte äta godis, mitt påskägg var istället fyllt med nya träningskläder. Det tackar man för! Idag kan absolut ingenting förstöra min dag, om tre veckor ska jag & min fina åka till Uddevalla och träffa min pappa. Över två år sen jag såg honom så det ska bli fantastiskt ♥. Fast den där oron finns ju där ändå, händer nått får vi väl ta bilen och åka hem!

 

Jag ska plocka undan lite här hemma och fixa nått att äta. Ikväll ska jag bara se film och slappa. Imorgon blir det gymmet. Ska köra som bara den eftersom jag inte fått göra det på ett tag pga halsont. Och på lördag ska vi på påskmiddag hos mamma. Mys helg med dom jag älskar mest ♥

 

Nu ska jag dricka lite vatten och fixa här hemma. Ha en bra dag så kanske vi skrivs senare. / Sandiie

 


12-04-04
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-04, 08:43:57 ♥ Vardag0 Kommentarer

 

Jäkla skit!

Jag var så peppad på att gymma idag och så vaknar jag med halsont och dåsig huvudvärk. Det är verkligen inte ok! /: Ska iallafall åka upp till gymmet och gå lite sakta på löpbandet. Måste göra någonting.

 

Hoppas att mitt sällskap, Mr strepsil hjälper så att jag kan gymma på fredag. NU ska fläsket bort och det bara är så! / Sandiie


Man lär av sina misstag.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2012-04-02, 11:42:10 ♥ Vardag1 Kommentarer

 

I helgen har jag struntat helt och hållit i vad jag stoppat i mig, något som jag idag får lida för. Tycker att jag ialf har vart ganska duktig och inte druckit läsk eller ätit alltför mycket onyttigt MEN minsta lilla kolhydrat som inte borde finnas i magen gör att jag mår dåligt.

 

Åt en halv påse chips fredag & lördag och igår fikade vi när vi var och hälsade på vänner. Inte alls så farligt kan man tycka men i morse när jag satt med min frukost började jag kräkas. Lika snabbt som jag svalde maten kom den upp igen. /: Nästa helg blir det morötter!!


Senare idag tänkte jag ta mig ut på en powerwalk om jag så måste ha spypåsen med som sällskap. Nu ska jag fortsätta vila! / Sandiie




RSS 2.0