FREDAGSMYS
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-30, 18:36:42 ♥ Vardag1 Kommentarer

Jag & hjärtat håller på att tvätta och jag har precis dammsugit lägenheten. Fredagsmys står på schemat och vi 'syndar' med lite godis och dricka idag. Ibland får man fuska! Hjärtat jobbar hela helgen så jag ska passa på att bara slappa och bli FRISK. På söndag ska jag ev. beroende på mående träffa bellsi. Annars har jag inget planerat.

 

Nu ska vi ut och säga hej till svärmor&svärfar och sen gå till konsum. Ha en bra kväll. PUSS / S

carro .. festa med förstånd och ha en toppen födelsedag! :)


ATT TRO PÅ SIG SJÄLV.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-30, 12:37:44 ♥ Vardag0 Kommentarer

Som vanligt när jag ska göra något som jag vanligtvis inte gör, eller ska göra något jag aldrig gjort tappar jag tron på mig själv. En liten djävul sitter i mitt huvud och påpekar hur dålig jag är, att jag inte kan, att jag bara kommer misslyckas. Självklart händer det nu med.

 

Det är drygt två veckor kvar men redan nu är jag grymt nervös och OSÄKER. Jag tvivlar på mig själv och klarar inte ens av att skriva texten i ett mejl till chris. Hur ska detta sluta? Behöver ha hem min heroiska pojkvän så han kan banka in vett i huvudet på mig!

 

Det här är min dröm, jag varken får eller tänker sumpa det här!! / S


JAG KAN KNAPPT TRO DET...
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-30, 00:53:59 ♥ Vardag1 Kommentarer

En utav mina största drömmar är på väg att slå in, JAG ska få spela in MIN låt som JAG har skrivit i en STUDIO!!! Lyckan är total. Det här slår det mesta jag varit med om i mitt liv och då har jag vart med om en hel del BRA saker. ÅHH .. jag är så LYCKLIG och TAGGAD!

 


TORSDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-29, 13:30:43 ♥ Vardag0 Kommentarer

Har vart utan internet några dagar, enbart för att jag hade motivation att uppdatera. :P Somliga bråkar Gud med utan anledning .. höhö! Blev sjuk också, är fortfarande dunder förkyld men håller tummarna att det snart ska gå över.

 

Blir lugnt idag, kika på lite serier och äta alvedon. Har iallafall fått i mig frukost så det är ett +. Nu ska jag bädda ner mig i soffan igen men ha en bra dag. PUSS / S


FÖRLÅT för dålig uppdatering, vårat internet är av för tillfället och jag har blivit sjuk. :-( Uppdaterar när jag mår bättre. Puss / S
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-28, 16:12:40 ♥ Vardag0 Kommentarer

σ

MÅNDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-26, 11:34:50 ♥ Vardag0 Kommentarer

Klockan är inte ens tolv och jag är klar med städning och disken. Ska äta lunch vid halv ett och vänta på att älsklingen slutar jobba. När han kommer hem ska vi gå till affären och handla lite saker som behövs till dagens middag. Sen blir det att göra månadsbudget, köpa tågbiljetter, färga håret och bara ta det lugnt. u n d e r b a r dag!

 

Slänger upp bilder i kväll på lunchen & middagen för den som är intresserad av middags tips. ;D PUSS


LCHF
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-26, 07:47:10 ♥ Vardag1 Kommentarer

Idag är det dags, en fundering har dykt upp och jag hittar olika svar när jag gogglar. Någon som äter efter LCHF som kan svara kanske? Är det ok att dricka te? :p Annars tänkte jag börja dagen med ägg & bacon och träningen får bli att göra klart det sista av städningen, hann inte dammsuga & torka golv igår. (tyckte kvalitetstid med sambon var viktigare!)

 

Det svåraste denna vecka kommer nog vara sötsuget, saknad av den där goda mackan på kvällen när man sitter i soffan med te och ser på nått program. :P Men det är bara att vänja sig för den här gången ska jag hålla ut och inte ge upp! Har inga planer för dagen mer än att städa klart och börja med LCHF.

 

Vi vägde och mätte igår och har det uppskrivet, ska bli kul att se om det hänt nått om en vecka. Kanske uppdaterar senare om hur det går och vad vi har ätit för gött!! Ha en bra dag. PUSS / S


SÖNDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-25, 13:43:45 ♥ Vardag0 Kommentarer

Som dom flesta nog vet är det söndag idag. En ganska tråkig dag men ändå så där mysig. Sista helg-dagen där man kan mysa ner sig i soffan och tillåta sig själv att slappa, så gör man ju givetvis inte här hemma. Söndag = städdag även om sambon är bakfull. :)

 

Tänkte uppdatera er lite om helgen eftersom att jag faktiskt har spenderat den på ett utmärkt sätt!

Fredag: Min insulinpump hade inte funkat som den skulle under natten så jag låg i sängen och mådde skit större delen av dagen. Men mot kvällen började jag må bättre och vi tog en promenad till affären. Köpte lite popcorn, frukt och dricka och sen blev det hem och se Idol och ha fredagsmys. Spelade lite kort och såg film.

 

Lördag: (torsdag enligt josefins strumpor!) Blev en sovmorgon, sen storhandling på willys. Min kära bror kom med bilen och hämtade oss och när vi hade packat in alla mat så tog vi bussen till stan och sen fortsatte vi till borlänge och kupolen. Skulle ragga upp en bagare som kunde göra bröllopstårta, blev dock inte så lätt som vi trott. Fyndade iallafall och fick med oss några påsar hem! Hann inte mer än in och byta tröja och skor så skulle vi ta bussen igen. :P

 

Åkte hem till Sam som vi inte umgåts med på hundra år, blev hämtade av jossan och så åkte vi och köpte pizza/kebab/kycklingrulle och hämtade upp lilldanne. Hem till Jossan, åt, spelade ett musik-spel, drack och så kom Marcus och vi fortsatte spela och dricka. Pratade snabbt med bellsibo ♥ och sen gick vi ner på stan.

 

Vi skulle in på Etage för att träffa fler vänner, etage är ju inte mitt favorit ställe men sällskapet gjorde det till en bra kväll med mycket dans och sång. :) Jag & Jossan skulle gå bakom ett hörn och kissa lite diskret innan vi gick in på krogen .. det där diskret kan man ju strycka pga en LITEN olycka som fick oss att skratta halvt ihjäl oss. Den bjöd vi på! Inne på krogen träffa vi en hel del människor, blandannat min svägerskas klasskompisar. Galet att se dom ute, har dom verkligen blivit så stora? Har jag blivit så gammal? :P

 

Efter krogen gick vi med Jossan hem, trevligt att få en pratstund extra innan hon åker tillbaka till Norge. Åkte taxi hem, lite lyx ;) och satt i köket och pratade medans älsklingen åt mat. Somnade till en underbar fotmassage vid fem imorse. :P Vakande vid åtta och hade jätte lågt blodsocker, somnade om och vaknade strax efter tolv.

 

Idag är planen att som sakt städa, äta en mysmiddag bestående av potatisgratäng, fläskfilé, sallad och sås. Till efterrätt blir det lite smått och gott och en film. Och imorgon börjar vi med LCHF, hejdå pasta,ris och potatis, hejdå mitt älskade bröd och hejdå socker! Hejdå mullmage och slappa lår ;) haha!

 

Ha en bra dag alla så hörs vi! PUSS / S


TORSDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-22, 13:43:14 ♥ Vardag0 Kommentarer

Igår kväll blev det 'Friends whit benefits' som fick hålla mig sällskap, bra film. Rolig och verklighetstrogen på samma gång. Rekomenderas för den som gillar att skratta, gillar fina slut och är lite små kär i själva kärleken. :)

Bella: jätte smart idé att ha liljor i vaser. Alltid nått att fundera på! :)

Idag vaknade jag vid sex tiden av att Findus drog & bet i mitt hår, han tyckde det var dags för frukost. Somande om efter att ha gett dom mat och sen vaknade jag när Julian kom hem från jobbet .. killar kan verkligen inte smyga ;) och när man verkligen försöker vara tyst så lyckas man ALDRIG.

Hursom somnade jag om igen men vaknade sen med huvudvärk! Mår lite halv illa så försöker sakta dricka lite multivitamindryck. Ska ladda om pumpen och byta nål snart och sen dra upp julian ur sängen och äta frukost/lunch. Sen blir det att göra sig klar och gå ner på stan, måste lämna in lite papper och sen gå hem igen.

Får se vad resten av dagen har att erbjuda, funderar på att färga håret men skulle vilja klippa topparna först och det kan jag inte göra själv så Daniela måste bli frisk NU. ;) ♥

Nu ska jag ta en alvedon och vila tio min. Ha en bra dag. PUSS / S

I KNOW HIM SO WELL
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-22, 00:33:03 ♥ 0 Kommentarer



Minnen. Jag & Em brukade sjunga denna i stora tuna kyrka när ingen var där ;)

MASSA STRUL..
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-21, 20:52:14 ♥ 1 Kommentarer



Det sägs att ju mer det krånglar under planeringen av bröllopet ju finare blir bröllopsdagen, om det är sant måste vi få den finaste dagen av alla bröllop. Det började med att våra 'vänner' som skulle vara marsalk/tärna inte förstod att det var VÅRAN dag inte deras. Efter en rad bråk och mycket tårar blev vänskapen uppsagd och gästlistan några personer kort.

Sen fortsatte strulet fast nu var det klänningarna till tärnorna som bestämde sig för att inte sammarbeta, det fortsatte sen med lokalstrul, kyrkdatum och cateringen. Till slut löste sig även det och bröllopet blev flyttat från 7/7 till den 28/7. När vi trodde att det var färdig strulat får vi veta att cafét som skulle göra tårtan antagligen har semesterstängt den veckan. Så nu blir det att leta efter ett ställe som kan fixa den. Tips?

Ett annat problem är brudbuketten, jag skulle vilja ha liljor med i buketten men för att kunna ha det måste jag göra en special-beställning och då hamnar priset på 2-3000:- om jag dock tar 'bara' rosor och ex. hjärtan på tråd så kan jag få buketten för 500:- !! Jag kan inte bestämma mig hur jag ska göra .. liljorna har ju en fin betydelse.

Hur skulle NI göra?


RUSTAD FÖR 40 MINUS.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-21, 17:44:33 ♥ Vardag0 Kommentarer

Godkväll sötnosar,

mötet på arbetsförmedlingen gick bra. Om handäruppe är med mig får jag en bra praktikplats och förhoppningsvis jobb efter tre månader. Håller tummarna&tårna. Efter mötet kikade jag och hjärtat runt på stan, vi såg att dom hade fått in vinterjackor på stadium och vi bestämde oss för att kolla om det fanns nån bra.

 

Det hela slutade med att jag kom ut som ägare till en RÖD everestparkas, ett par as sköna vantar och en flesejacka. Lite bortskämd blir man när man har världens snällaste pojkvän. ♥ Nu är jag redo för vinter och minusgrader. Blev en promenad hem och nu har mina fötter dött.

 

Vi åt nyss middag, kotletter, klyftpotatis, brocoli och sås. Så hann vi med lite kortspel och jag har diskat. Älsklingen ligger och sover nu eftersom han börjar jobba nio i kväll och har vaken natt. Stackarn! Jag ska krypa ner brevid han en stund och ikväll blir det film och lugnt med missarna.

 

Ha en bra kväll! PUSS / S


ONSDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-21, 12:08:31 ♥ Vardag0 Kommentarer

Ensam. Jag känner mig sjukt ensam.

Jag är van med att ha folk runt mig, hela tiden. Men sen julian fick sitt jobb är han nästan aldrig hemma, han jobbar från tidig morgon till sen kväll eller så jobbar han natt. Känns som vi aldrig ses eller har tid att göra något med varandra.

 

Igår när han kom hem spelade vi kort en timme, sen kollade vi på en film och somnade. Idag hinner jag spendera en liten stund med honom innan han ska iväg och jobba natt. Och då har han redan jobbat halva dagen. /: Jag ska iallafall iväg på möte snart och sen hem.

 

Skulle vart hos tandläkan men spydde imorse och hade ont i huvudet så bytte till en annan tid. Blir att ta det lugnt resten av dagen och kvällen. Ha en bra dag mina fina hjärtan där ute och ni andra. PUSS / S


HÖSTMYS
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-20, 20:31:27 ♥ Vardag0 Kommentarer

 

Sitter och myser med ljus & en STOR kopp te till Idol. Jag har städat hela lägenheten och känner att jag har vart riktigt duktig idag. Efter Idol ska jag ta en lång dusch och när hjärtat kommer hem från jobbet ska jag försöka få han att se film med mig.. (blir nog inte alls svårt!)

 

Imorgon ska jag till tandläkan .. är sjukt nervös och vill inte men man måste ju kolla tänderna ibland. Efter tandis ska jag träffa min handläggare på Arbetsförmedlingen och prata igenom om jag ska ha praktik eller inte. Efter det blir det hem och mysa med hjärtat innan han ska jobba och sen ska jag hem till moster och mysa! :)

 

Nu ska jag fortsätta slappa, ha en bra kväll. PUSS / S


TISDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-20, 12:00:58 ♥ Vardag0 Kommentarer

Blev ingen bra start idag, mådde illa och spydde i morse så la mig och sov en stund till. När jag vaknade hade jag extrem huvudvärk och frös jätte mycket. Fick i mig ett glas multivitamindryck till frukost och sen var det bara att ta sig in till stan och gå på möte på AF. Mådde inte helt hundra när jag kom ut men hade inte lika ont i huvudet iallafall.

 

Åt nyss lite gröt och hoppas att jag ska få behålla det. Ska lägga mig i sängen och vila en stund. Vid tre ska jag möta Julian på stan och så ska vi gå och prata med tatueraren på Rock It och sen ska jag åka hem igen. Får se om jag får energi till att göra klart efter min ommublering hemma. Är inte alls mkt kvar!

 

Nu ska jag ta en alvedon och vila en timme. Ha det bra!! PUSS / S


emma.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-18, 23:01:55 ♥ Vardag0 Kommentarer

jag saknar dig, jag saknar dig så in i helvete.




STÖRRE LÄGENHET NU TACK!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-18, 14:41:06 ♥ Vardag0 Kommentarer

Gah, jag är så kass. Nu har det gått flera dagar sen jag bloggade igen. Mitt liv är så tråkigt och jag har ingen insperation för att bjuda på nått kul heller. Men men .. jag har jobbat 29 timmar sen förra helgen med barnen, känns helt ok. Det får ju dagarna att gå iallafall.

 

I fredags städade jag och lagade mat och sen hände inget mer. Igår kom mamma och håkan och hjälpte oss borra i taket så vi fick upp boxningsäcken och tyg runt sängen. (visar bild nån dag när jag orkar. :P) På kvällen såg vi film och spelade kort.

 

Idag har vi bara tvättat och sett på tv. TRIST! Ikväll ska Julian umgås med en kompis, får se om dom ska vara här eller inte. Jag vill iallafall flytta till något större. Då kan jag stänga in mig och vara ifred när jag vill och han kan ta hem folk om han vill. I-landsproblem!

 

Dags att fundera på nån mat.. fast jag är inte ett dugg hungrig eller sugen. Känns som att det är fredag idag fast ändå måndag. Dagvild, japp! Ha en bra dag så hörs vi när jag har nått att komma med. PUSS / S


TORSDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-15, 21:19:06 ♥ Vardag0 Kommentarer

Vilken lång dag det blev idag.. och nästan ingen tid har jag spenderat med min andra halva. Gick in till stan och sen satte jag mig på bussen till b-land. Mötte Lisa och tog entimmes promenad i skogen, skönt att ses och snacka skit. :) Sen har det vart fullt ös med hund och barn hela dagen.

Kom nästan nyss hem. Hann möta älsklingen på stan för en snabb kram innan han skulle till bjurs och jobba natt. Inge kul när man har sånna dagar att man bara ser den man älskar 15 min och pratar i telefon lite grann. :( Men men .. det blir pengar och tid ifrån varandra behöver man ha. Känns dock som att han alltid jobbar!!

Jag tänkte spendera kvällen med dubbla duntäcken, har jag sakt att jag är en fryslort? Och ett avsnitt 'ensam mamma söker' och sen försöka sova. Imorgon förmiddag ska jag städa här hemma så man förhoppningsvis kan göra nått roligare på kvällen. Håller tummarna för att hjärtat har ledig helg också, länge sen vi hade en helg tillsammans känns det som.

Hoppas ni alla haft en bra dag och får en härlig nattsömn!
PUSS / S

i brist på IRL kontakt med älsklingen bjuder jag på en bild ..


jag saknar dig när du inte är hos mig ♥

LILL-LÖRDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-14, 22:06:05 ♥ Vardag0 Kommentarer

Dåligt med uppdatering här igen .. har mest vart barnvakt så har inte haft tid/ork eller lust att ens logga in för att läsa kommentarer. FÖRLÅT! Hur som ... idag tog vi det lugnt fram till halv tre och jag tog mig i kragen och hoppa in i duschen. Sen blev det ner på stan, kollade in på rock it för att prata med tatueraren men han var ledig så får göra det imorgon! Sen blev det en sväng till grönan och prata med prästen som förhoppningsvis ska viga oss om 10 månader. WEEEI.

Drack lite kaffe, spelade kort och pratade med folk. Halv sju gick vi till Mariannes salon, njöt av sjukt god middag, ljuvligt vin och sällskapet. ♥ Efter att ha delat på en glass med färsk frukt intog vi pitchers för en whisky/cider och sen promenad hem i höstmörkret. Nu ska vi se en film och bara slappa.

Imorgon ska jag åka till borlänge och vara hund/barnvakt ett tag och sen blir det hem och pussa lite på julian innan han ska iväg och jobba natt i bjurs! Ha det bra så skrivs vi en annan dag. PUSS / S

OCH SÅ KOM HÖSTEN...
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-12, 12:23:35 ♥ 0 Kommentarer



















Plats: Frostbrunsdalen, borlänge 8/9 -2011

FREDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-09, 07:42:30 ♥ Vardag0 Kommentarer

Igår lämnade vi våra små på djursjukhuset halv åtta på morgonen, för att inte väntan skulle bli så lång packade vi fika och åkte till borlänge och vandra runt nere i frostbrunsdalen. Blev en sväng förbi strutsfarmen också innan vi åkte för att hämta våra älsklingar.

 

Kvällen spenderade vi hemma med film och kina mat. Somnade vid halv åtta :P jag är fortfarande död för att jag är så trött. Ska strax klä på mig och gå till bussen, sjukhuset står på schemat. När vi kommer hem blir det att diska och dammsuga och sen slappa. Helgen består av jobb för både min och julians del.

 

Hoppas ni har det bra och hittar på nått kul i helgen. :)

PUSS / S


ONSDAG
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-07, 14:54:49 ♥ Vardag0 Kommentarer

Oj, här har det varit dött. Men jag har varken haft ork eller lust att skriva. Dagarna ser likadana ut, mår dåligt, spyr, ont i kroppen och huvudvärken som aldrig försvinner. Läkarbesök hit och dit. Känns som att det bara är samma, lika och då finns det ingen mening att skriva.

 

Hösten är här på allvar, kallt ute och INNE. När sätter kopparstaden på värmen? Fick iallfall upp höstgardinerna igår så det känns lite mysigare både i köket och stora rummet. Nu väntar jag bara på att mammas gubbe ska komma och hjälpa mig borra i taket så jag får upp tyget runt sängen & boxningssäcken.

 

Imorgon ska jag ta med mina bäbisar till djursjukhuset, dom ska kastreras/stereliseras så det inte blir nå små inavel här. På fredag ska jag tillbaka till M och på lördag & söndag ska jag jobba. Hoppas att jag är så pass pigg i huvudet och att jag inte spyr! Men det ska nog inte vara några problem.

 

Nu ska jag lägga mig och se några fler avsnitt 'unga mödrar' ha en bra dag!

PUSS / S


DET ÄR OK ATT KÄNNA.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-03, 16:29:32 ♥ Vardag0 Kommentarer


VA FAN ÄR DET SOM ÄR FEL?
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-02, 22:36:40 ♥ Vardag0 Kommentarer

EKG, blodprov, nervtester, njur & lever prover, hjärnröntgen, ögonundersökning, öronundersökning, mera tester, nålar och massa stick, balans övningar, känsel tester och allt annat dom gjort. I två dagar har min kropp varit utsatt för inte mindre än 5 läkare och en rad sköterskor. Men INGEN hittar nått fel ... men vad är det då som gör att jag mår så här?

 

Detta är inte normalt. Nu ska jag ta min spyhink - vattenflaskan och täcket och krypa ner och kika på 'unga mödrar' får se hur många timmars sömn det blir i natt. Julian jobbar dygn så jag är solokvist! Om man ändå var liten och bodde hemma med mamma och pappa så man slapp tänka själv ....

 

Godnatt!! / S


STARKARE UTAN DIG.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-01, 23:21:52 ♥ 0 Kommentarer

 

sjukt fin & bra text!


TVÅ DAGAR I TOTAL FÖRVIRRING.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-09-01, 22:00:40 ♥ Vardag0 Kommentarer

Åkte till vårdcentralen på ett planerat läkar besök igår, det slutade med akut tid på falu lassarett och röntgen av hjärnan och olika tester. Idag var det ögonens tur att få sig en undersökning. Fler tester men ändå inga svar på vad som gör mig så sjuk. :( Det är frustrerande, läskigt och det får mig att känna total förvirring.

 

Träffade även M idag, otroligt skönt att prata med någon som inte står mig nära. Någon som jag enbart varit en journal för. En människa som kan se på mig med nya ögon och kanske .. förhoppningsvis hjälpa mig. Jag började gråta efter en halv timme, M kom åt en känslig punkt som jag inte ens visste att jag hade. Ska tillbaka på fredag nästa vecka och jag har fått en uppgift tills dess.

 

Får se hur det går med den! Nu ska jag lägga mig i sängen och se skräckfilm med älsklingen, imorgon ska jag hem till mamma och göra smörgåstorta och fixa inför min brors 25 års fest som vi ska ha där på eftermiddagen. :) Hjärtat jobbar dygn igen så han kan inte vara med på festligheterna, tråkigt!

 

Hoppas ni alla får en bra helg, vi skrivs snart igen. PUSS / S




RSS 2.0