JÄTTE TACK TILL NINA.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-30, 23:17:54 ♥ Vardag0 Kommentarer

Vill bara säga TACK så jätte mycket Nina för hjälpen med bloggen. Jag är SÅ himla nöjd!

Jag & hjärtat kom precis hem så nu blir det kvällsmat, one tree hill och sen sova. Nya tag imorgon och då ska jag visa er hur FINA våra muggar blev som vi har gjort på grönan!

puss puss / S

' Onsdag
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-30, 15:51:18 ♥ Vardag0 Kommentarer

Sov till tolv idag, eller .. jag sov från och till mellan fyra i morse och tolv idag. Åt lite med hjärtat när han kom hem från jobbet och sen dammsög jag och plocka med tvätt. En elektriker var här och satte in våran dimmer så nu funkar det som det ska. :)

Om en stund ska vi ta bussen ner på stan,  betala min brudklänning, ev. hämta vigselringen och så gå till grönan och göra klart våra muggar som vi började med i måndags. Sen blir det hem och baka pepparkakor och lussekatter. mumms!

Hoppas ni får en bra kväll så skrivs vi mer imorgon!
puss puss / S

' en svår dag.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-29, 13:25:39 ♥ Vardag0 Kommentarer

Det är ingen bra dag idag, 'baksmällan' som infinner sig efter att blodsockret levt rövare och insulinpumpen krånglat är inte lätt att tampas med. Samtidigt gror en enorm sorg inom mig, en längtan efter ett normalare liv. Det känns tungt idag.

Jag har försökt äta lite, läst bloggar, kikat på tv, gråtit massor, myst med mina bäbisar och lyssnat på underbar musik. Älsklingen jobbar och jag skulle göra nästan vad som helst för att någon fin människa kom hit och höll mig sällskap, få sitta och snacka i några timmar över en kopp te med en vän.

Idag är en svår dag,
känslomässigt, kroppsligt.
Ja, idag är det tungt.

/ S

' Test frisyr till bröllopet.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-29, 00:20:55 ♥ 1 Kommentarer

 

Steg 1. Locka håret med krustång.



Steg 2. Sätt upp håret (spara lite vid luggen) med hårnålar så det blir
en 'boll' på sidan.



Steg 3. I med blomma :) (jag kommer ha en lilja!)



Frammifrån :)



Bakifrån :)

' till mannen i mitt liv.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-29, 00:02:21 ♥ Vardag0 Kommentarer

 
Tack för att du plockar upp mig när jag faller,
tack för att du accepterar mig som jag är fast att du inte alla gånger förstår mig,
tack för att du finns här när det är svårt, tack för att du får mig att skratta VARJE dag.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta,
... för dig går jag genom eld och vatten,
över berg & små sten.
Jag skulle offra allt jag har för att du ska må bra.
Jag finns alltid här, precis som du finns för mig.

Du är det bästa som kunde hända mig,
du räddade mitt liv och jag är dig evight tacksam för att just du visade mig att livet är så mycket mer, att JAG är så mycket mer.

Always & Forever. ♥


' Tacksamhet mitt i allt elände.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-28, 23:53:12 ♥ Vardag0 Kommentarer

Jag känner en enorm tacksamhet mot mina bröder, utan er skulle jag inte vara där jag är idag, utan er vet jag helt ärligt inte hur jag skulle klara mig. jag är så STOLT över er, GLAD över att just NI (Hans Daniel Jernberg & Patrik Jernberg) är MINA bröder, mina skyddsänglar och soldater. ♥ Jag är så tacksam mot era flickvänner för att dom tar fram det bästa hos er. Jag älskar er miljoner varv runt jorden och tillbaka. Ni är BÄST ♥




' JKGHJFJRUKJOILGFUKLKNLGK
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-28, 22:46:36 ♥ Vardag0 Kommentarer

Jag är så trött på allt som har med DIABETES att göra, vaknade med högt blodsocker pga att nålen i magen böjt sig. Sjönk från 17 - 3 på 30 min utav FYRA enheter insulin. Låg bra under dagen, spelade lite pingis och fick lågt, drack en halv 33cl fanta och hamnade sen på 32.8. Nålen hade vikt sig igen, hur FAN gör man för att få detta att fungera? Jag gör ALLT jag kan för att det ska fungera men min J*VLA kropp motarbetar mig HELA tiden!! När ska man få leva ett någorlunda normalt liv? :(

Har satt i en ny nål för andra gången idag och hoppas att denna vill fungera så att jag kan få sova snart och VAKNA utan att må skit. Eller gärna vakna överhuvudtaget! Jag skulle göra VAD SOM HELST för ett liv UTAN diabetes. Vad som helst för EN DAG utan att må dåligt, eller behöva vara orolig och rädd!

Jag önskar mig inget märkvärdigt i julklapp, men ett mirakel skulle sitta fint nu. Någon som kan bota denna skitsjukdom och ge mig mitt liv tillbaka.

/ S

' måndag
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-28, 16:38:32 ♥ Vardag0 Kommentarer

Starten på denna dag har gjort att en envis trötthet sitter i, huvudvärk och sen en miljon POSITIVA tankar får mig samtidigt att inte kunna slappna av helt. Vilket problem va? :p

Vaknade och mådde SKIT. Blodsockret låg på 17.7 och det berodde på att nålen åkt ur lite och böjt till sig så att inget insulin kunde komma ut i kroppen. Tog FYRA enheter insulin (väldigt lite om man tänker på blodsockret.) Kändes som jag skulle svimma och jag låg i sängen och sen på golvet och försökte att inte spy samtidigt som jag petade i mig en halv macka.

Efter en timme skakade jag som ett asplöv, jag mådde illa och trodde jag skulle tuppa av. Blodsockret låg då på tre. En riktigt berg&dalbana som fått mig att må så si där hela dagen. Vi åkte ialf ner på stan och gick på samtal, sen kikade vi runt lite i väntan på bussen hem.

Satte oss och kollade på one tree hill medans vi åt och sen somnade vi HELA familjen i soffan med täcke, filtar och kuddar, Findus på min mage och Nala kröp ner och la sig som en boll vid julians höft. ;) ♥ Tanken var att vi skulle baka och tvätta ikväll. Men ingen energi finns för det.

Tar en promenad ner på stan istället och går till grönan en stund, sen får det bli hem och sova. Imorgon tar vi nya tag både vad gäller träning och energi för andra saker. Hoppas ni alla får en mysig måndag kväll. puss puss / S



' årets första snö.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-27, 23:33:36 ♥ Vardag0 Kommentarer



27 November, första advent & den första snön kom. :)
Nu ska jag strax sova, imorgon blir det powerwalk och sen samtal med Elisabeth.

Och inom kort sker en förändring på bloggen. Håll utkik! :D
puss & godnatt / S

' söndag - första advent
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-27, 11:59:52 ♥ Vardag0 Kommentarer

Vilket skitväder, plusgrader och regn. Blir nog ingen julskyltning för våran del idag. Har roat oss med att betala räkningar (månadens höjdpunkt!) och snart ska vi göra oss klara för att åka till mamma och fika med mina syskon (?) och mormor&morfar.

Idag är en sån där dag då jag egentligen skulle vilja krypa ner i soffan under en filt och se på film och äta godis. Julkänslan infinner sig inte riktigt fast att vi julpyntat lägenheten. Inte ens katterna är på humör, båda två ligger utslagna (en i soffan & en på mattan under bordet) och bara är. /: T R I S T.

Nu ska jag fixa håret och ta på mig nå kläder. Försök ha en mysig 1:a advent i regnet. puss puss / S


' lördag
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-26, 18:31:22 ♥ Vardag0 Kommentarer

Vi har vart utan internet igen i några dagar, snart byter vi äntligen leverantör och då kan man hoppas på mindre strul. I torsdags kom Carro hit och vi gjorde inbjudningskorten till bröllopet, dom blev så fina. :) så åt vi pizza och sen testade vi göra en bröllops uppsättning. :)

Igår var jag & hjärtat och tände ljus vid minneslunden och så storhandla vi. På kvällen åt vi mys middag och kikade på tv. Somnade vid tio tiden och sov gott hela natten! :) Idag har vi adventpyntat och städat, skulle ha bakat men tiden räkte inte till.

Ikväll ska vi se film, äta gott och mysa. Imorgon blir det adventsfika hemma hos mamma, julskyltning på stan och sen middag hos svärmor&svärfar. :) Nu ska jag slappa i väntan på att älsklingen duschat klart och vi ska äta. Ha en mysig kväll!

Om internet vill fungera så skrivs vi imorgon igen! puss puss / S

' torsdag
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-24, 09:19:31 ♥ Vardag0 Kommentarer

Godmorgon,
har nyss ätit mys frukost med tända ljus och världens bästa sällskap, julian ♥
Om ca 30 min ska jag gå till parkgatan på bildterapi och sen blir det ner på stan
och fixa kuvert för i eftermiddag ska jag och carro göra inbjudningarna till bröllopet.

Vi ska även göra en test uppsättning och sminkning.
Den stora dagen närmar sig med STORA steg och nerverna kommer sakta men säkert,
pirrar i magen när jag tänker på det. :)

Nästan allt som måste göras är klart. Några små grejer och så bordsplaceringen förstås.
Men den behöver man inte ta ännu. (drar ut på det så länge jag kan! ;D)

Igår satt jag, julian & carro (som blivit min bröllops-assistent) på grönan i några timmar,
skrev ut inbjudningar & andra grejer som vi behöver idag. Var även inne på pysselgruvan
ett bra tag för att hitta fina detaljer. Och jag kan lova att det kommer bli GRYMT snyggt. :)

Nu ska jag göra mig klar och sen traska iväg! Ha en bra dag. puss puss / S

' onsdag
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-23, 10:10:47 ♥ Vardag0 Kommentarer

Idag är en sämre dag för mig men jag ska försöka göra det bästa av den iallafall. Hann inte blogga igår då det var full fart från halv tio till vi kom hem efter nio och jag däcka i soffan. haha.

Först var jag hos M.W, gick bra. Kändes bra. Tog bussen ner på stan (för att skona mina fötter som inte tycker om mig just nu). In på GinaTricot där älsklingen köpte nyårs outfit till mig, en skit snygg klänning, bälte & örhängen. Var dit och provade klänningen för 1 månad sen. Då behövde jag ha 42 i strl. Men den som följde med mig hem var en 38:a :D:D jag har alltså gått ner så pass att jag gått från strl 42 - 38! dom flesta vet att gina har ganska små storlekar också.

Min bror kom dit och fick lite post och sen gick vi till dressman, köpte slips och kalsonger åt hjärtat. En snabbis in på guldfynd och prata lite. Sen HM och köpte en skjorta till älsklngen, så lämna vi in våran keno rad och fixade en ny + trav. :P Hittils har vi vunnit alla gånger förutom första gången vi spela på trav. Vi blir rika!! :D haha

Gjorde några små ärenden och så träffa vi Gittan & Sune :) pratade lite med dom innan vi tog bussen till borlänge, lunchade på kompis på kupolen, en super mummsig sallad med skaldjur och miniralvatten. NYTTIGT & MÄTTANDE. Blev en sväng in på New Yorker som hade en del rea, fyndade en bh, en tjock tröja, en bolero och en tunnlångärmad.

Efter det åkte vi till skräddarbacksskolan och hämtade lillfisen på förskolan. Åkte hem till surri och snacka lite och sen åkte vi tillbaka till Falun. Testade klänning åt Olivia som ska vara våran blomsterflicka på bröllopet. Hon blev så otroligt söt att jag misstänker att ingen kommer lägga märke till mig när jag kommer in ;D haha! ♥

Sen gick vi till guldfynd, beställde min vigselring. :D Den är så otroligt fin och vi fick 25% på den. Ett erbjudande man är dum om man inte tar. ;) Efter allt spring i butiker och shopping så åkte vi till Mcdonalds och gav ungen mat. Blev en snabbis in på Ica Maxi och sen åkte vi tillbaka till borlänge igen.

Kom hem efter nio och då hade vi inte vartit hemma sen kvart över nio på morgonen. La mig i soffan och däckade, när klockan var elva gick vi och la oss i sängen istället. Skönare än att sova på soffan. Dock har jag inte sovit bra i natt, mensvärk, ont i fötterna och ryggen. :(

Nu sitter vi i soffan, kikar på tv och dricker en kopp te. Dagens planer är att plocka ihop den rena tvätten, dammsuga, diska och handla lite sen kommer nog Carro förbi på en fika. Senare idag ska vi till stan och köpa pyssel till inbjudningskorten (hann inte det igår) och så ska vi till Grönan och skriva ut texten till inbjudningarna. :)

Nu ska jag slappa en stund till och kanske bli på bättre humör. Ha en bra dag.
puss puss / S

' upp&ner måndag
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-21, 21:30:05 ♥ Vardag0 Kommentarer

Jag känner mig ganska nöjd med denna dag, började bra men sen övergick den till nån form av irritation-ångest-depp. Slutade med måndags mys och ensam mamma söker. Inte helt fel!

Imorgon ska jag till M.W och sen har vi lite ärenden på stan, ska inhandla lite prydnadsgrejs till bröllopsinbjudningarna som jag ska börja pyssla med i veckan och så ska vi beställa vigselringen. Weei! :) Vid två tiden ska vi hämta Olivia och så ska vi ta med henne på stan och kika på klänning eftersom hon ska vara blomsterflicka.

Känns som vi kommer vara mest på stan imorgon, men det blir härligt! Ska självklart hinna med en power walk också! Men nu ska jag fortsätta mysa med min älskling och inom kort inta sängen och sova några välbehövliga timmar. God natt :) puss / S

' måndag
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-21, 08:28:52 ♥ Vardag0 Kommentarer

Godmorgon :)
vi har hunnit med att tvätta två maskiner, vart ute på en power walk i 40 min, gjort 10x2 situps & rygglyft och hängt tvätten på tork. Nu håller vi på att fixa frukost, sen duscha och göra sig klar för att åka in till stan och träffa elisabeth. :)

Blir ingen simning idag pga 'tjejveckan' men vi tar en til power walk i kväll. Nu ska jag bara leta fram ett par sköna byxor som jag kan gå runt och vara lite menssvullen i. haha. Ha en bra dag! puss / S


' julian, detta är mitt löfte till dig. jag kommer aldrig ångra dagarna med dig.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-20, 20:35:31 ♥ Vardag0 Kommentarer

Det är många omkring oss som har åsikter om vårat förhållande och blivande äktenskap. Jag kan inte lova dig att det alltid kommer vara bra mellan oss, jag kan inte lova att vi fortfarande är gifta när vi är 85 år. Men en sak jag kan lova dig är att här&nu så tror jag på oss till hundra procent.

Vi bråkar ibland, precis som alla andra. Vi säger och gör saker vi inte menar men vi blir sams igen, och det är det viktiga. För varje dag som går, för varje motgång så älskar jag dig mer och mer. Du är min vän, min stöttepelare och livskamrat. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och här&nu finns det ingen annan jag vill ha.

Idag kan jag säga 'vi kommer vara ihop tills vi dör' men oavsett vart livet tar oss kan jag stolt säga att jag aldrig oavsett vad kommer ångra dagarna med dig. Du betyder så oerhört mycket för mig, du är mitt liv och jag längtar tills den dagen vi gifter oss, får vårat första barn, köper vårt första hus, får barnbarn och blir gammla ihop.

Du är allt för mig! ♥

' gossip girl
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-20, 18:01:51 ♥ Vardag0 Kommentarer

Jäklar!
Jag har vart grymt aktiv idag och jag är stolt över mig själv. Har tvättat 6 st maskiner, skurat ur kylen, rensat skafferiet, dammsugit & torkat golven, lagat mat. Som blev så god att jag skulle kunna äta en portion till men icke, det får bli lunch imorgon! :)

Jag gjorde älgfärsbiffar med fetaost i, så jäkla gott! Åt en potatis och massa kokta morötter till. Känner mig nyttig och motiverad till att gå ut på en promenad med älsklingen när han kommer hem från jobbet. När vi kommer in blir det en varm dusch och sen en kopp te till ett avsnitt one tree hill.

Imorgon ska jag upp klockan sju och tvätta två maskiner mörktvätt som jag inte hann med idag. Sen ska vi träffa Elisabeth igen och sen åka till lugnet och simma. :) Weei, bra start på veckan.

Nu ska jag kika på Gossip girl och sen diska upp efter maten. Ha en fortsatt bra söndagskväll så skrivs vi imorgon. puss puss / S

' tidsfördriv & onödigt vetande ;D
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-20, 11:56:16 ♥ Vardag0 Kommentarer

Har du:
Någon som förstår dig? - Ja!
Någon som du saknar? - Ja, finaste Emma.
Någon som du hatar? - Nja, ogillar skarpt!
Vem kramade dig senast? - Julian
Vem pussade dig senast? - Findus
Vem ringde dig senast? - Min bror
Vem ringde du senast? - Julian
Vem var hemma hos dig senast? - Lisa
Vem var du hemma hos senast? - Arre
Har du några kärleksproblem? - Nej, inga problem. men det kan inte alltid vara perfekt!
Har du pratat med någon idag? - Ja
Har du gråtit idag? - Nej
Har du skrattat idag? - Ja



Jag:
Är singel? - Nej
Svär ofta? - Nja.
Sjunger i duschen? - Ja och överallt.
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? - Beror på.
Skrattar åt dina egna skämt? - Beror på vad jag skämtar om.
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? - Nej

Har du:
Piercingar? - Ja
Syskon? - Ja, 2 st
Jobb? - Mellan två stycken ;D
För många vänner? - Nej då
Rymt hemifrån? - Ja
Färgat håret? - Ja
Bra självförtroende? - Jobbar på det
Sagt "jag älskar dig" till någon? - Ja 
Varit kär? - Ja 
Dumpat någon? - Ja
Gjort något olagligt? - Ja
Somnat i skolan? - Nej
Brutit ett ben? - Fått sprickor i samma handled 7 ggr
Tappat bort mig i min hemstad? - Nej 
Sett en fallande stjärna och önskat? - Nej 
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? - Ja 
Smugit ut utan lov? - Ja
En hemlighet som ingen annan vet? - Ja
Sovit en hel dag? - Ja
Somnat gråtande? - Ja
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? - Nej
Blivit generad inför folk? - Ja
Varit kär i någon utan att säga det till personen? - Ja
Ätit musslor? - Nej
Haft ett förhållande i under en månad? - Nej
Blivit kallad player? - Ja, haha
Färgat ditt hår svart? - Ja (delar av det!)



Vad:
Längtar du till mest just nu? - Sommaren
Ska du göra i helgen? - Ingen anning.
Gjorde du igår? - Var hemma och städa, tog hand om mig själv.
Ska du göra i sommar? - Gifta mig.
Har du för mobil? - Samsung Galaxy s2
Vad köpte du senast? - Mjölk och ett frimärke
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? - Ringa polisen

 


Vem/vilka:
Slog du senast? Julian
Fick du sms från senast? Bella
Pratade du med i telefonen senast? - Julian
Älskar du? - Min familj & mina vänner.
Skulle du kunna göra allt för? - Mina bröder ♥
Var du med senast av det motsatta könet? - Julian
Kan du lita på mest? - Emma.
Vet mest om dig? - Emma.
Sov du tillsammans med senast? - Min Julian ♥


' söndag
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-20, 11:33:53 ♥ Vardag0 Kommentarer

Igår kväll när julian kom hem hade jag dukat upp med ljus, kokt ägg, mackor och choklad. Vi tittade på tv och åt kvällsis och sen gick vi faktiskt och la oss ganska snabbt därefter. :) Fast att jag somnade tidigare än vanligt har jag inte sovit bra. Har så ont i mina fötter. :(

Jag har nyss ätit lite lunch och tänkte ta disken innan jag ska börja med tvätten. Morgonpromenaden blev inte av idag pga mina fötter men jag får ta en extra tur imorgon eller kanske i kväll om jag inte har lika ont då. Ska ju iallafall springa i trapporna med tvätt så lite motion blir det ;D

Ska dammsuga & torka golven när jag vart ner i tvättstugan med första laddningen, men nu ska jag dricka en kopp te och sen diska. Hur spenderar ni eran söndag? :) puss / S

' egentid och myslördag
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-19, 18:27:46 ♥ Vardag0 Kommentarer

Vilken dag, humöret har vart på topp hela dagen och jag hann med allt jag skulle. Middagen blev as god, duschen var det skönaste på länge och nu sitter jag i soffan med en kopp te och myser med findus. :)

Om ett par timmar kommer hjärtat hem och då blir det myskväll på hög nivå, som jag längtat hela dagen. :) Ska kika lite på en film nu innan jag fixar överraskning till hjärtat. Ha en bra kväll och sov gott :) puss / S

' lördag
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-19, 14:15:40 ♥ Vardag0 Kommentarer

Jag har precis diskat och städat undan allt små tjaffs som låg på bänkar och bord här hemma. :) Sorterade även tvätten så det är klart till imorgon när jag ska ta hand om tvättberget. Ramade in några bilder också som ska upp på våran lycka vägg. Måste bara köpa tavelkrokar.

Nu sitter jag och avnjuter ett halvt glas iskall julmust. ♥ Om en stund tänkte jag börja med maten, det blir baconlindad kyckling med sås. Trist att äta ensam men men, :P efter att jag ätit tänker jag ta en lååång och skön dusch. Göra hårinpackning och ansiktsmask.

När älsklingen kommer hem har jag en lördags överraskning, men kan inte skriva om den pga att han kan läsa innan han kommer hem. ;P Blir nog att sova tidigt idag eftersom hjärtat ska upp och jobba imorgon bitti och jag ska ut på min första morgonpromenad på månader. Känns skönt att vara pepp redan idag ;)

Sen ska jag spendera dagen med att tvätta, dammsuga och torka golven och så kommer ev. bella hit en stund. Får se! Nu ska jag kika på lite tv och njuta av min julmust. Ha en fortsatt bra dag sötfisar!! puss / S

' NO more.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-19, 09:48:41 ♥ Vardag0 Kommentarer

Jag har bestämt mig, NU får det vara nog. ALDRIG mer ska jag undvika en spegel eller kamera. Jag har sakt det förut, många gånger. Men nu har jag den rätta motivationen. NU ska jag gå ner dom här kilona. Kollade mitt BMI idag, det är åt helvete (går inte så mkt efter det egentligen men NO more!)

Jag vill en dag kunna få barn, kunna ha en tajt klänning utan att må SKIT. Jag vill kunna se mig i spegeln utan att vilja spy, jag vill kunna se mig på kort utan att må dåligt. Aldrig mer ska ett barn eller någon annan kunna kommentera mitt utseende pga att jag är fet. Aldrig mer ska JAG kunna kommentera mitt utseende för att jag är fet.

När jag tar på mig min brudklänning och går altargången ner ska JAG vara stolt över mig själv, JAG ska känna mig vacker. Så det är nu eller aldrig som gäller och jag är så taggad och peppad.



HEJ DÅ FLÄSKFIA!!

' som i en dröm
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-19, 08:28:07 ♥ Vardag0 Kommentarer

Här sitter jag med mitt jordgubbste, levandeljus & två sovande busfrön brevid mig. Känns lite som jag hamnat mitt i ett avsnitt 'sjunde himlen' haha. Älsklingen är på väg till jobbet och jag kan inte somna om, lika bra att sparka igång denna lördag med något vettigt då. :)

Satt nyss och tittade på Oline´s bilder ifrån thailand, skönt det hade vart att tillbringa några lata dagar i solen. Men men, det får bli ett annat år. Jag måste erkänna att trotts bristande snö så börjar jag få lite julstämning. Fick lust att baka lussekatter och pepparkakor. Mysa med knäck och glögg.

Jag vet iallafall hur jag vill bynta mitt hem i år, ganska diskret mot vad det har varit hemma hos mig under jul. Dom första åren jag bodde ensam hade jag alla mina tomtar framme, massa ljus och glitter. Ljusen kommer hänga med i år men granen får stanna i förrådet (bor FÖR trångt!) Lite glitter kan man nog få till iallafall och några julkulor i köksfönstret kanske. ;)

Jag vill även ha 2 st STORA pepparkakshjärtan med glasyr i fönstret som får hänga tills på julafton. Precis som när man var liten och gick på dagis. Japp, en sån där riktig bak/mys jul vill jag ha i år. Som det ser ut nu kommer vi fira julafton på tre ställen, hos min mamma, julians föräldrar och här hemma med våra busar. ♥

Hoppas verkligen att båda mina bröder är med och firar jul i år, har en speciell överraskning åt dom! :D

För att berätta något annat SUPER KUL (iallafall om man frågar mig) så är det klart vilken klänning tärnorna ska ha. Nu gäller det bara att dom har pengar så vi kan beställa dom innan dom tar slut. Håll tummarna för mig va? :D
Nu ska jag fortsätta njuta av 'sjunde himlen' och bara vara en stund. Ha en toppen lördag. puss / S

' Vilken av dessa är finast?
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-18, 18:50:49 ♥ 0 Kommentarer



Jag ÄLSKAR denna klänning, den är precis så som jag ville att tärnornas klänning skulle vara.
Med ett par vita skor och en lilja eller någon liten rosbukett? ÅH!



Denna skulle också fungera, med ett ljusrosa band eller en blomma i midjan?

Jag har beslutsångest och behöver ERA åsikter. Vad tycker ni? Vilken skulle ni valt?

' fredag
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-18, 09:51:22 ♥ Vardag0 Kommentarer

Gårdagen satte sina spår i kropp och själ men det är bara att fortsätta kämpa, ur det dåliga kommer för det mesta även något bra och man kan hoppas att denna historia till slut kan medföra en massa bra saker. Det händer mycket nu, mycket i min kropp, mycket i mitt huvud. Mycket jag inte kan förklara för att jag inte riktigt förstår, men jag kämpar på.

När ett glädje ämne dyker upp grabbar jag tag i det och håller fast så hårt jag bara kan. Man kan alltid hoppas att denna dag medför ett litet glädje ämne. Planen är iallafall att få upp julian ur sängen, göra oss klara och åka ner på stan. Där ska vi möta min bror så vi kan fixa med internet eftersom vi sakt upp bahnhoff.

Sen får vi se vad som händer, ska försöka få till nått sort fredagsmys med mannen eftersom han jobbar resten av helgen. Och medans han jobbar ska jag försöka bli av med min feber & halv snuva som inte vill bryta ut riktigt men inte vill försvinna heller. /:

Ha en bra dag! puss / S

' vill inte leva det där livet igen.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-17, 22:16:07 ♥ Vardag0 Kommentarer

ångest,
dödslängtan,
blödande, varande sår som påminner om det gamla,
det dåliga ..

det som även nu tycks vara min framtid.
jag vill inte och tänker inte leva det där livet igen,
oavsett vad det innebär att jag förlorar.

jag älskar dig men just nu hatar jag hur du beter dig!

' JAAAA :D
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-17, 17:12:22 ♥ Vardag0 Kommentarer

Lite positivt med denna skit dag ... fick låten nu. :D
Den är helt klar och den är GRYM ;D tusen tack chris för hjälpen!






' Hide Away
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-17, 13:42:18 ♥ Vardag0 Kommentarer

Det suger,
det blir bara fel ALLTING!

Skiter i det här,
tar på mig träningskläder och går ut på en promenad.
Jag behöver friskluft, KALL höstluft, rensa tankar och bara gå bort ilskan som fyller mig till bredden.

Jag skiter i feber, halsont och huvudvärk,
gör mig dödssjuk i en manlig förkylning jag SKA ut och gå!

Kanske ska boxas lite också, länge sen jag var så här galet förbannad.
Känns som hela insidan ska explodera.

' när bröllopsplaneringen inte längre känns rolig .. är det dags att sluta då?
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-17, 12:13:07 ♥ 0 Kommentarer

Att planera dagen som ska vara en av dom lyckligaste i sitt liv ska väl inte få en att bli arg & ledsen? Sen Julian friade har det vart för mycket bråk & tjaffs med olika inblandade för att det ska vara värt det. Det är inte längre roligt att göra något till bröllopet.

Återigen har det blivit tjaffs och bråk och jag vet inte längre vad som är viktigast för mig. Någonstans i allt detta har jag tappat bort hur jag vill ha dagen, hur vi vill att vårat bröllop ska vara. Visst måste det få finnas motgångar även mitt i en bröllopsplanering men det ska väl aldrig sluta vara roligt?

Är det kanske dags att sluta planera nu? Kanske backa bandet och göra allting annorlunda? Jag vet inte längre varför jag planerar att ha det på det här sättet längre, men jag vet inte om jag gör rätt som ändrar det heller?

I det stora hela handlar det självklart om mig&julian, att vi ska bli man och fru. Men allting runtomkring har betydelse för mig och det skulle nog inte kännas helt rätt att göra det annorlunda. Åh.. varför kan det inte bara vara enkelt? :(


' onsdag
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-16, 11:25:01 ♥ Vardag0 Kommentarer

Idag tog jag mig en ordentlig sovmorgon, det var jag värd efter gårdagens brist på sömn. Ska snart göra lite nytta, dammsuga, torka golv & diska. Ikväll kommer Daniela & Emla hit för att kika på lite klänningar till bröllopet. :) Bella jobbar dock så det blir bara två av tre, verkar svårt att få till det så alla kan! Men men .. det blir nog bra tillslut.

Hoppas ni alla får en bra dag! puss / S


' tisdag
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-15, 06:08:26 ♥ Vardag0 Kommentarer

TRÖTT, har inte sovit många timmar och mest beroende på julian och två galna katter. När julian väl somna och sluta prata låg han och slog/putta på mig hela tiden. Drog i mina kuddar, snodde mitt täcke mm. Någon som har en STOR säng att sälja?

Vaknade med ett strålande humör ... (eller inte) känner mig arg & grin färdig på samma gång. Jag är en tickande bomb och vill bara sova. Men måste till sjukhuset, ska vara där 7.50 och då kan man ju fråga sig va det är för sjuk tid att kalla någon på .. då sover jag som bäst ju!!!

Hoppas ni andra har en bättre dag än mig! / S

' måndag
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-14, 22:02:56 ♥ Vardag0 Kommentarer

Först vill jag bara säga Grattis till Lisa & Mattias som idag fick sin son Elias. ♥ Jag ser fram emot att få träffa er. :)

Har inte hänt allt för mycket idag, var ner på stan en sväng på kvällen annars har jag mest vart i soffan. Imorgon ska jag till sjukhuset och kolla mina ögon. Får se vad jag får för domm. Nu ska jag fortsätta se på tv. Godnatt! / S

Lyssna och njut på Chris Medinas nya - one more time!

' mitt i en värld som inte är min.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-13, 17:45:18 ♥ Vardag0 Kommentarer

Där satt jag,
mitt i en lokal fylld av lyckliga familjer och kände mig så fel plaserad man kan vara.
Jag såg döttrar krama om sina pappor, familjer som skrattade och hade en bra kväll tillsammans.

Själv satt jag med en familj som inte är min,
mannen som brukar få mig att le fick mig att gråta.
Mannen som i vanliga fall får hela min värld att lysa ignorerade mig totalt.
Jag fanns inte!

Det var inte det att han la fokus på sin pappa heller,
han bara blundade för min närvaro, att prata med honom var som att prata med sig själv,
fast jag får mer svar av mig.

Jag befann mig mitt i en värld som inte är min,
jag ville bara skrika. Där satt jag och försökte med ett leende äta maten som inte föll mig i smaken,
kämpade med att hålla tårarna borta.

På vägen hem grät jag tyst så ingen skulle höra medans jag försökte kväva mullrandet i magen.
Mörka skogar och deras små prat fick mig att känna mig mer vilsen än jag någonsin varit och jag ville bara hoppa ur bilen.

Som att inte detta vore nog kändes det som mitt hjärta skulle explodera,
min kropp stöter bort nålarna till insulinpumpen så jag måste ta sprutor,
alla som känner mig vet hur dålig jag blir av dom.

Så här sitter jag nu, med tårar som inte vill sluta rinna,
ett hjärta som snart slutar fungera, illamående, skakningar och UTAN insulin.
Återigen önskar jag att någon kunde skjuta mig så jag slipper det här,
jag vill bara vara frisk igen!

' farsdag
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-13, 11:45:39 ♥ Vardag0 Kommentarer

Idag är det alla pappors dag, det ska vi fira med att fika hemma hos mormor&morfar och sen åka till sundborn och äta buffé med julian och hans föräldrar. Får se om Daniela följer med också så blir det nästan hela familjen. :)
Ha en bra dag och ta hand om era pappor lite extra! Puss / S

' jävla diabeteshelvete.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-12, 21:16:50 ♥ Vardag0 Kommentarer

Leva normalt, va fan är det?
Alltid är det något som ställer till det och jag är så jävla less på allt vad diabetes innebär. Har försökt att fylla på pumpen men det blir bara luftbubblor i insulinet hela tiden. Blodsockret åker upp och ner och humöret lika så, till råga på allt har jag feber och mår skit utöver den helvetes jävla skitsjukdommen.

SKJUT MIG!!!!

' jag älskar dig så mycket att hjärtat värker.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-12, 00:26:07 ♥ 0 Kommentarer







S ♥ J = Always & Forever.

' i fina vänners sällskap.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-12, 00:15:45 ♥ Vardag0 Kommentarer

Jag har spenderat fredagskvällen med mina fina vänner, Bella, Arre & Thomas. Jag har verkligen saknat att umgås med dom så nu får det inte gå lika lång tid i mellan. :)

Vi började med att laga middag ihop, TACOS! Drack gott och snacka skit ;D fortsatte med mera snack och en hel del sång. Mycket trevlig kväll. Eftersom jag var uppe ganska tidigt imorse orkade jag dock inte fortsätta natten med en film utan jag tänker sova :P

Imorgon blir det upp i tid, uträtta ärenden och åka upp till mamma. Sov gott sötfisar så hörs vi imorgon!
Puss / S

' fredag
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-11, 12:34:12 ♥ Vardag0 Kommentarer

Snart ska jag åka in till stan, gå på ett samtal och sen hem och dammsuga (vem f*n skräpar ner så mycket?) Ikväll ska jag ev. åka upp till mamma och säga hej till lite släkt. Det beror på hur bussarna går. Annars blir det kanske äta middag med några vänner och dricka ett glas vin. Julian jobbar från halv ett idag till åtta imorgon bitti så det är home alone som gäller denna fredag!

Imorgon ska vi ner på stan och fixa lite, skulle gjort det idag egentligen men julian fick som sakt jobb. Kanske hinner upp till mamma och säga hej till släkten då om jag inte åker upp i dag. Vi får se. På söndag ska vi åka med svärmor&svärfar och äta farsdag middag i sundborn.

Känns som även denna helg kommer flyga fram. Vad ska ni hitta på? :)
Puss / S

' foto till inbjudningarna.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-10, 23:55:34 ♥ 0 Kommentarer



Weei, idag gjorde vi en beställning. 60 st av dessa ↑
kommer bli sjukt fint, dock kommer inte ni få se mer av inbjudningskorten förens vi skickat ut dom eftersom att en del av gästerna läser min blogg och INTE ska få se hur dom kommer se ut. ;D (mer än denna som ska vara på framsidan!)

Ska bli kul att få börja göra inbjudningarna, känns som det är lite mer verkligt då! Och så måste jag ju bara säga att jag är sjukt nöjd med att vi fått ner budgeten så enormt, över 150,000 :- mindre än det var när vi började planera bröllopet. Ganska mycket rimligare med våran plånbok ;D haha!

Nu ska jag sova, imorgon ska vi till guldfynd och kika på vigselring. PUSS / S

' torsdag
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-10, 18:19:31 ♥ Vardag0 Kommentarer

Samtalet hos Elisabeth idag rev upp känslor jag inte trodde skulle komma fram, det gjorde ont i hela mig och en del tårar spilldes. Men som Elisabeth säger, först när det gör riktigt ont att prata om någonting kan man börja jobba med problemet.

Efter samtalet gick vi ner på stan, uträtta ärenden, åt lunch och kikade i butiker efter nått snyggt att ha på sig på jul & nyår. Julians outfit är klar, nu behöver vi bara köpa den! haha. :) Mötte Carro och åkte hem till oss för att äta bullar och snacka lite skit. Planer inför nyårsafton har börjat ta form, me like.

Och nu sitter vi i soffan och väntar på att 'drömmen om ett barn' ska börja. Har tänt ljus för min guddotter Alva som skulle blivit 3 år idag. ♥ Helt sjukt att du inte finns bland oss längre, lilla lilla trollunge.


saknad som skär i hjärtat, ♥

Nu ska jag mysa med mina killar (findus ligger mellan oss i soffan och tigger pussar!) Ha en bra kväll.
PUSS / S

' en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-09, 17:57:45 ♥ 0 Kommentarer




' tro, jag vill känna tro igen.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-09, 17:53:08 ♥ Vardag0 Kommentarer

Puuh, jag känner mig som en 80-åring. Har skurat lägenheten från topp till tå, rensat papper, duschat blommor, bäddat rent och fixat med ett ljusfat. Nu luktar det rent och alla ljusen är tända. Älsklingen håller på att laga mat. Och rensten av kvällen ska bestå av en dusch och soffmys!

Imorgon ska vi träffa Elisabeth igen och det ska bli skönt att få tömma huvudet och andas ny, uppfriskande luft igen. Samtalen med henne är bland det bästa på hela veckan och det är så s k ö n t att ha henne i vårat liv. Någon som lyssnar, förstår, tröstar och bara finns. ♥

Hoppas ni haft en bra dag sötfisar! :) PUSS / S

' tisdag.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-08, 22:34:12 ♥ Vardag0 Kommentarer

Idag har det inte hänt allt för mycket ändå har jag knappt vart hemma. Åkte till sjukhuset först och sen var vi nere på stan och fixa lite. Åkte till willys och handla och sen hem, jag försökte binda en brudbukett men hade för lite blommor för att det skulle bli jätte bra. Men helt ok iallafalla. :)

Sen blev det ner på stan igen, mötte svärmor och tittade på lampa. Efter att ha vart i två olika butiket gick vi tillbaka till den första och blev med lampa ;D så nu kanske man ser vad man tar fram för kläder och vilken film man väljer på kvällen. (och jag kanske ser vad jag skriver ... )

Blir att sova snart, imorgon ska vi simma & sen hem och STOR städa, skura ugn, badrum, bädda rent och vädra. Och så skulle nog Carro komma förbi en stund. :) Ha en mysig kväll och sov gott så hörs vi imorgon!
(ska försöka ladda upp bilderna imorgon, jag lovar!!) PUSS / S



jag & carro på kryssningen (29/10)

'
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-07, 21:19:41 ♥ 0 Kommentarer


' ensam mamma söker.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-07, 18:47:55 ♥ Vardag0 Kommentarer

Sorry, jag orkar inte lägga upp bilder idag.
Har inte så mkt ork för att skriva alls, typiskt va? Utan internet fyra veckor och när man väl kan skriva så har man ingen motivation till det. haha.

Jaja, imorgon är en ny dag och då kanske jag har mera ork, lust och ... ord att dela med mig av?
Nu ska jag koka ägg och fixa kvällsfika till ensam mamma söker klockan 8. PUSS / S

I´M BACK!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-07, 13:37:01 ♥ Vardag0 Kommentarer

Efter nästan fyra veckor utan internet har bahnhoff lyckats göra något rätt så nu kan jag äntligen blogga normalt igen. Har försökt blogga från mobilen men lyckas inte riktigt (vilket ni säkert sett!)

Nu ska jag packa upp mina badkläder (var ju duktig och simma imorse!) och sen äta lunch. Blir att se lite one tree hill och sen städa och OM jag har orken så lovar jag att ladda upp bilder och uppdatera er lite, för gissa om det hänt mycket dessa fyra veckor! Annars får ni hålla ut tills imorgon.

PUSS / S

Vill blogga, behöver blogga men det går inge bra från mobilen och f*tt bahnhoff 'jobbar' på problemet fortfarande.. sluta drick kaffe och gör ert jobb för fan!!
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-02, 20:17:54 ♥ Vardag0 Kommentarer


Återigen har vi inget internet pga bahnhoff!! Snart vart utan en månad. :-( Kommer bättre uppdateringar så fort vi har ett fungerande internet.
copyright © sandiieliie.blogg.se 2011-11-02, 13:58:00 ♥ Vardag0 Kommentarer




RSS 2.0